„TeleMaxima“ tampa „Bitė Lietuva“ dalimi

Iki šiol bendrovei „Eurocom Plius“ priklausę mobiliojo ryšio „TeleMaxima“ klientai nuo gegužės 6 d. taps operatoriaus „Bitė Lietuva“ teikiamos paslaugos „Labas“ vartotojais. Sprendimas priimtas siekiant užtikrinti geresnį aptarnavimą ir sklandų tolesnį mobiliojo ryšio paslaugų teikimą „TeleMaxima“ klientams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:30 PM

Maxima LT“ ir „Bitė Lietuva“ pasirašė tai numatančią bendradarbiavimo sutartį.

„TeleMaxima“ klientai ir prieš tai paslaugas gaudavo „Bitės“ tinkle, nes bendrovė „Eurocom plius“ naudojosi „Bitės“ mobiliojo ryšio infrastruktūra. Dėl šio pasikeitimo dabartiniams „TeleMaxima“ klientams nieko daryti nereikės – perkėlimas įvyks automatiškai. Mobiliojo ryšio planų sąlygos naujajame tinkle bus ne mažiau patrauklios nei iki šiol – apie tai visi „TeleMaxima“ klientai jau yra informuoti, likus mėnesiui iki pokyčių, ir gali laisvai pasirinkti bet kurį kitą juos dominantį planą.

„Esame mažmeninės prekybos bendrovė, norime susitelkti į pagrindinę savo veiklą – prekybą, kurą išmanome geriausiai. Vertindami „TeleMaxima“ klientus, jų pasitikėjimą mumis bei siekdami jiems ir ateityje suteikti nenutrūkstamą ir kokybišką mobiliojo ryšio paslaugą, nusprendėme visą paslaugų valdymo paketą perleisti „Bitė Lietuva“, – sakė „Maxima LT“ Ne maisto prekių ir paslaugų pirkimo departamento direktorius Dmitrijus Jurgelevičius.

„Eurocom Plius“ bendrovė nuosavybės teise ir toliau priklausys bendrovei „Maxima LT“, tačiau aktyvios mobiliojo ryšio operatoriaus veiklos ji nebevykdys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.