„Teo LT“ klipe nusifilmavusi Indrė: „Tas kompiuteris – ne mano“

Ketvirtadienį internetą užtvindžiusiame „Teo LT“ mokomajame vaizdo įraše, kuriame dėl neapsižiūrėjimo pateko kadrai su filmų ir pornografijos „torrentais“, nusifilmavusi šios įmonių grupės darbuotoja Indrė teigia, kad tai buvo ne jos kompiuteris.

Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

2014-04-18 12:40, atnaujinta 2018-02-14 13:12

Vaizdo įraše, kurį „Teo LT“ jau pašalino iš oficialaus tinklalapio, matyti, kaip mergina aiškina „Wi-Fi“ įjungimo subtilybes naudodama kompiuterį „HP EliteBook 8560p“. Jame įdiegta „Windows 7“ operacinė sistema.

Tuo tarpu kadrai, kuriuose šmėstelėjo „torrentai“, užfiksuoti naudojant operacinę sistemą „Windows XP“.

Minėtame vaizdo įraše taip pat nesunku pastebėti, kad atskirų jo dalių filmavimo datos nesutampa: Indrės naudojamame kompiuteryje rodoma 2012 metų gruodžio 12 diena, o kadrai, kuriuose parodoma, kaip atlikti reikiamus nustatymus, užfiksuoti pernai sausio 3 dieną.

Portalui Lrytas.lt pavyko internete atrasti Indrės kontaktus, tačiau ji buvo nekalbi. „Tas kompiuteris yra ne mano“, – patvirtino mergina, bet plačiau komentuoti situaciją atsisakė, paragindama kreiptis į „Teo LT“ Komunikacijos vadovą Antaną Bubnelį.

Jis patvirtino, kad Indrė yra „Teo LT“ įmonių grupės darbuotoja. „Kaip minėjau vakar, dalyje tokių mokomųjų klipų filmuojasi mūsų darbuotojai, dalyje – samdyti aktoriai. Šiuo atveju tai buvo mūsų darbuotoja“, – sakė A.Bubnelis.

Jis neatskleidė, kieno kompiuteryje pasirodė kadrai, dėl kurių kompanijai pirtį užkaitė internautai: „Nėra esminis dalykas, kas ir kaip tą įrašą sukūrė ar peržiūrėjo – tai yra mūsų atsakomybė ir mes ją prisiimame.“

„Teo LT“ atstovas pridūrė, kad kompanija pakartotinai peržiūrėjo ir kitus mokomuosius vaizdo įrašus bei ėmėsi priemonių, kad ateityje tokios klaidos nepasikartotų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.