„Apple“ neleidžia auginti kanapių

Kompanija „Apple“ iš programėlių parduotuvės „App Store“ pašalino staiga populiarumo viršūnę pasiekusį mobilųjį žaidimą „Weed Firm“, kurio žaidėjai siekia sukurti sėkmingą marihuanos imperiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:23 PM

Šis žaidimas visose kategorijose buvo pasiekęs pirmąją vietą, tačiau praėjusią savaitę „Apple“ jį pašalino. Kompanija savo veiksmų viešai nekomentuoja.

Anksčiau „Apple“ jau buvo pašalinusi panašaus pobūdžio žaidimą „Herb Converter“. Tiesa, kompanijos programėlių parduotuvėje galima rasti ne vieną žaidimą, susijusį su „žole“.

Žaidimo „Weed Firm“ kūrėjai teigia, kad jo pašalinimas buvo vienašališkas „Apple“ sprendimas. Jie juokauja įtariantys, kad „Apple“ jis tiesiog pasirodė per geras. „Galime pažadėti vieną dalyką: mes sugrįšime! „Apple“ versiją gali tekti šiek tiek cenzūruoti, kad patenkintume griežtus „Apple“ reikalavimus, kadangi nuo šiol jie labai atsargiai įvertins, ką mes įkeliame“, – rašoma jų pranešime.

Žaidimas taip pat buvo pašalintas iš „Google Play“ parduotuvės, tačiau „Weed Firm“ kūrėjai teigia, kad tai susiję ne su programėle, o su ją įkėlusiu profiliu.

„Apple“ jautriai reaguoja ne tik į narkotikus: kompanija yra pašalinusi programėlių su žinomais žmonėmis, erotika ir net radiacijos detektorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.