„Omnitel“ žadėta naujovė – „Spotify“

„Šiais metais pristatysime dvi paslaugas. Viena iš jų bus susijusi su muzika ir ji apvers jūsų gyvenimus aukštyn kojomis“, – lygiai prieš mėnesį partneriams skirtame renginyje pareiškė „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas. Šiandien paslapties užsklanda nutraukta: toji paslauga yra... „Spotify“.

Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

Jun 13, 2014, 12:06 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:49 PM

Betgi palauk – „Spotify“ Lietuvoje jau seniai veikia! Kas čia naujo?

Na, paslauga tikrai ta pati. Esminis skirtumas tik tas, kad „Omnitel“ klientams ja naudotis bus patogiau.

Kompanija savo sprendimą vadina „integruotu sprendimu mobiliesiems įrenginiams“ ir giriasi, kad tokia idėja Baltijos šalyse įgyvendinama pirmą kartą.

Trumpai sakant, šio operatoriaus klientai „Spotify“ paslaugą galės užsisakyti greičiau ir patogiau: jei pasirinks versiją be reklamų, mokestis bus nurašomas tiesiai iš mobiliojo ryšio sąskaitos, kreditinės kortelės turėti nereikės.

„Gyvenu čia beveik metus ir mano asmeniniame gyvenime man labai trūko vieno dalyko. Aš pradėjau naudoti „Spotify“ mobiliajame telefone Švedijoje 2010 metais. Kai persikėliau į Daniją, ten toliau naudojausi „Spotify“. O kai atvykau į Lietuvą, iškart pradėjau derėtis su „Spotify“, kad turėtume šią paslaugą. Mes tai pasiekėme ir galiu užtikrinti, kad ji padarys esminių pokyčių Lietuvoje“, – sakė „Omnitel“ prezidentas.  

Ši paslauga mobiliojo ryšio operatoriaus klientams kainuos 21,7 Lt per mėnesį – keliais litais pigiau nei užsakant tiesiogiai iš „Spotify“. Be to, „Spotify Premium“ paketą įsigyti ir pusę metų naudotis nemokamai galės privatūs „Omnitel“ klientai, naujai pasirinkę mokėjimo planus „Išmaniems M“, „Išmaniems L“ ir „Išmaniems XL“ bei pasirašę metų trukmės sutartį.

Visa tai „Omnitel“ pristatė penktadienį renginyje, kuriame netrūko nei garso, nei šviesų, su Andriumi Mamontovu ir grupe „Deeper Upper“.

„Spotify“ veikia 57 pasaulio šalyse, tarp jų ir Lietuvoje, ja naudojasi per 40 mln. aktyvių vartotojų.

Beje, spėliojantiems, kas ta antroji paslauga, priminsime, kad dalis „Omnitel“ klientų nuo šio mėnesio gali naudotis „Teo LT“ paslauga Interneto.tv – žiūrėti televiziją internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.