IT talentus kvies tobulėti

Trečius metus iš eilės informacinių technologijų studentai ir programavimo entuziastai kviečiami įgyti naudingos patirties bei žinių intensyvioje tobulėjimo programoje „Mėnuo su IT“.

Stovykloje patirtimi dalinsis ne tik patyrę IT ekspertai, bet ir kitų sričių profesionalai.
Stovykloje patirtimi dalinsis ne tik patyrę IT ekspertai, bet ir kitų sričių profesionalai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-13 17:32, atnaujinta 2018-02-12 21:30

Iniciatyvą organizuojančios įmonės „Tieto Lietuva“ atstovai teigia, kad ši stovykla suburs stipriausius IT talentus po vienu stogu ir suteiks galimybę per trumpą laiką įgyti daug žinių ir vertingos patirties.

Šiemet į programą bus priimta 10 dalyvių: 8 programuotojai ir 2 testuotojai. Keturių savaičių trukmės intensyvios programos metu į dvi grupes pasiskirstę dalyviai kurs JAVA ir .NET technologijomis paremtą sprendimą, taikys „Agile“ principus, lavins bendrąsias kompetencijas, ugdys lyderiui svarbias savybes, mokysis argumentuoti ir t.t.

„Šiemet prie komandų prisijungs ir būsimieji testavimo asai. Paskutinę savaitę komandos turės sugalvoti ir įgyvendinti funkcionalumą, kuris, jų nuomone, kuriamą produktą padarys išskirtiniu. Realiame gyvenime klientai kasdien tikisi modernių ir išskirtinių sprendimų, tad ugdytis inovatyvumo gyslelę būtina nuo pirmųjų karjeros žingsnių“, – sakė „Tieto Lietuva“ Konsultavimo paslaugų skyriaus vadovas Dainius Linga.

IT stovykloje patirtimi dalinsis ne tik patyrę IT ekspertai, bet ir kitų sričių profesionalai. Lektorius, kompanijos „TMD Partners“ konsultantas Deividas Rafanavičius pastebėjo, kad studijos neretai būna skirtos tik mokymuisi ir mažai susijusios su būsima veikla: „Mėnuo su IT“ – ilgas ir intensyvus laikotarpis, kurio metu dalyviai gali ne tik įgyti IT žinių, bet ir išmokti dirbti komandoje, kartu siekti tikslų.“

Programos pabaigoje geriausiems dalyviams suteikiama galimybė gauti darbo pasiūlymą ir prisijungti prie „Tieto Lietuva“ komandos.

IT stovykla vyks rugpjūčio 4–29 d. Daugiau informacijos apie programą rasite čia. www.tieto.lt/menuosuIT

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.