„Apple“ keičia nesaugius „iPhone“ įkrovėjus – nepražiopsok

„Apple“ pripažino, kad nuo 2009 m. rugsėjo iki 2010 m. spalio Europoje (ir Lietuvoje) parduotų „iPhone“ įkrovėjai yra nesaugūs ir „retais atvejais gali perkaisti bei sukelti saugumo problemų“. Penktadienį kompanijos portale pasirodžiusiame pranešime nurodyta, kad visi „iPhone“ savininkai gali savo įkrovėją „Model A1300“ nemokamai pasikeisti į saugų „Model A1400“.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jun 14, 2014, 4:02 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:49 PM

„Kliento saugumas „Apple“ visuomet yra svarbiausia. Todėl patys nusprendėme nemokamai pakeisti kiekvieną galimai brokuotos serijos įkrovėją nauju. Kviečiame klientus kuo greičiau tai ir padaryti“, – rašoma „Apple“ svetainėje.

Problemų aptikta tik nurodytų laikų pardavinėtuose 5W galios USB įkrovėjuose, kurie buvo skirti „iPhone 3GS“, „iPhone 4“ ir „iPhone 4S“ telefonų modeliams, tad tik juos ir galima pasikeisti nemokamai.

Nustatyti koks jūsų įkrovėjo modelis galima žiūrint į jį iš kištuko pusės. Keičiami modeliai, ant kurių užrašytos raidės „CE“ yra pilkos spalvos, o virš jų kiek dešinėje nurodyta „Model A1300“. Ant naujesnio ir saugaus įkrovėjo raidės „CE“ yra „tuščiavidurės“, o modelis yra „Model A1400“.

Jei įsitikinote, kad jūsų įkrovėją reikia keisti, galite tai padaryti nunešė jį į „Apple“ parduotuvę arba įgaliotą aptarnavimo centrą. Kartu reikėtų atsinešti ir savo „iPhone“ – keitimo metu bus tikrinamas jo numeris.

„Apple“ nurodo, kad Lietuvoje „iPhone“ įkrovėjus nemokamai turėtų keisti įgalioti atstovai Vilniuje „Desktop Publishing Computers“ ir „Blue Bridge“, bei Kaune – „Servisa ICT“.

Jei jau patys įsigijote naują įkrovėją ir manote, kad jums tai teko padaryti dėl to, jog senasis turėjo šią problemą, „Apple“ siūlo su jais susisiekti čia ir išsiaiškinti kaip galite atgauti savo pinigus. Tiesa, lietuvių kalba šios paslaugos nėra.

„Apple“ brokuotų įkrovėjų keitimo akciją vykdo 37 Europos šalyse. Štai ir atsirado kur išleisti iš „Samsung“ prisiteistus milijonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.