Buvo sutrikusi „Facebook“ veikla visame pasaulyje

Ketvirtadienio rytą beveik pusę valandos buvo sutrikusi socialinio tinklo „Facebook“ veikla. Bandydami prisijungti prie savo paskyrų milijonai pasaulio gyventojų išvydo užrašą – „sorry, something went wrong“ („atsiprašome, kažkas sugedo“).

Bandydami prisijungti prie savo „Facebook“ paskyrų milijonai pasaulio gyventojų išvydo užrašą, kad svetainė neveikia.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Bandydami prisijungti prie savo „Facebook“ paskyrų milijonai pasaulio gyventojų išvydo užrašą, kad svetainė neveikia.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-19 12:15, atnaujinta 2018-02-12 16:59

Isitdownrightnow.com skelbia, kad socialinis tinklas buvo neprieinamas visame pasaulyje. Tai patvirtina „Twitter“ tinkle plūstančios žinutės apie sutrikimą.

Vartotojai prie socialinio tinklo negalėjo prisijungti beveik pusę valandos. 

„Facebook“ atstovas spaudai atsiprašė vartotojų už nesklandumus: „Anksčiau šįryt mes susidūrėme su problema, dėl kurios žmonės laikinai negalėjo skelbti pranešimų „Facebook“. Mes šią problemą skubiai išsprendėme, o šiuo metu svetainė veikia visu pajėgumu.“

Dailymail.co.uk nurodo, kad „Facebook“ per minutę uždirba apie 15 tūkst. dolerių (38 tūkst. Lt). Tai reikštų, kad šis pusvalandis socialiniam tinklui kainavo per 0,5 mln. dolerių (1,26 mlrd. Lt).  

Kadangi tai – ne pirmas kartas, kai didžiausias pasaulyje socialinis tinklas „nulūžta“, kai kurie prekių ženklai jau buvo pasiruošę tokia situacija pasinaudoti. Pavyzdžiui, „KitKat“ į situaciją pažvelgė su lengvu humoru: „Žiūrėkit, kas nusprendė pailsėti – atsipūsk ir tu!“

Didelė dalis kitų vartotojų šmaikštaudami guodėsi, kaip jiems buvo sunku ištverti tą pusvalandį, nes nežinojo, ką tuo metu valgo draugai, kaip atrodo jų katės ir kiek kilometrų kažkas nubėgo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.