Kaip susirasti antrąją pusę telefonu

Nieko nebestebina, kad vis daugiau gyvenimo sričių keliasi į virtualią erdvę. Romantiniai žmonių santykiai – ne išimtis. Dėl kokių nors priežasčių neatradus artimo žmogaus realybėje, galima pabandyti pasitelkti šiuolaikines technologijas. Nebūtinai socialinius tinklus ar pažinčių svetaines: tam jau yra sukurta ir mobilioji programėlė. Jos pavadinimas – „Tinder“.

2012 metais Jungtinėse Valstijose sukurta pažinčių programėlė tampa puikia alternatyva pasenusioms internetinėms pažintims.<br>123rf nuotr.
2012 metais Jungtinėse Valstijose sukurta pažinčių programėlė tampa puikia alternatyva pasenusioms internetinėms pažintims.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Greta Vyčaitė

2014-07-30 18:05, atnaujinta 2018-02-11 15:25

Lietuvoje dar mažai žinoma, tačiau pasaulyje per 10 mln. vartotojų turinti aplikacija puikiai pasitarnaus dinamiškam, nedrąsiam ar tiesiog per daug užsiėmusiam žmogui. 2012 metais Jungtinėse Valstijose sukurta pažinčių programėlė tampa puikia alternatyva pasenusioms internetinėms pažintims.

„Kitas“ telefone

Išmaniajame telefone parsisiuntus aplikaciją ir susiejus ją su „Facebook“ paskyra, beliks nustatyti tris pagrindinius dalykus: ieškomo žmogaus amžių, lytį ir didžiausią galimą atstumą tarp jūsų gyvenamųjų vietų.

Pagal nurodytus duomenis programėlė suras asmenis, kurie atitinka nurodytus kriterijus, o peržiūrėję nuotraukas galėsite nuspręsti: spausti „X“ ir pereiti prie kito vartotojo ar pasirinkti širdelę. „Tinder“ į tolimesnį pokalbį išleidžia tik tuos žmones, kurie anonimiškai vienas kitam paspaudė širdeles.

Ką daryti toliau, kiekvieno asmeninis reikalas. Galima pradėti pokalbį arba toliau ieškoti giminingos sielos iš pateiktų kandidatų. Galbūt tai bus tik smagus žaidimas, o gal – gražios draugystės pradžia?

Jei prieiti nedrąsu...

Nepaisant akis badančių trūkumų (tokių kaip netikros anketos, paveiksliukai vietoje nuotraukų, sumeluotas amžiaus ir pan.), ši aplikacija – puiki alternatyva tiems, kas neturi laiko ieškoti antrosios pusės visuomeninėje erdvėje. Taip pat tiems, kam pamačius simpatišką žmogų atima kalbos dovaną ar bet kokį sugebėjimą rišliai reikšti mintis.

Kitas „Tinder“ pliusas – būtina abipusė simpatija: taip išvengiama įkyruolių, bet kokiu būdu siekiančių patikusio žmogaus dėmesio. Be to, nereikia gaišti laiko registruojantis ar pildyti anketų – tai dažnai atbaido nuo pažinčių svetainių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?