„Erdvių“ neliko – tegyvuoja „Mezon“

Lietuvos radijo ir televizijos centras („Telecentras“) paskelbė sujungiantis „Mezon“ ir „Erdvių“ prekių ženklus. Nuo šiol visos bendrovės teikiamos interneto paslaugos privatiems ir verslo klientams bus teikiamos naudojant „Mezon“ prekės ženklą.

Iki šiol naudojant „Mezon“ prekės ženklą buvo teikiamos „Wi-MAX“ technologija pagrįstos 4G mobiliojo interneto paslaugos.<br>„Telecentro“ nuotr.
Iki šiol naudojant „Mezon“ prekės ženklą buvo teikiamos „Wi-MAX“ technologija pagrįstos 4G mobiliojo interneto paslaugos.<br>„Telecentro“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2014, 1:26 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 1:45 AM

„Šiuo pokyčiu siekiame pabrėžti „Telecentro“ galimybes pasiūlyti kokybišką interneto ryšį beveik bet kurioje Lietuvos vietoje. Klientams svarbu ne tai, kokia technologija yra teikiamos paslaugos, o jų patikimumas. Todėl nuo šiol „Mezon“ reiškia neribotų duomenų internetą ten, kur vartotojui jo reikia – mieste, biure ar nutolusioje užmiesčio sodyboje“, – sako „Telecentro“ generalinis direktorius Remigijus Šeris.

Iki šiol naudojant „Mezon“ prekės ženklą buvo teikiamos „Wi-MAX“ technologija pagrįstos 4G mobiliojo interneto paslaugos, o „Erdvių“ pavadinimas naudotas „Wi-Fi“ technologija veikiančiai interneto prieigai.

Pasak R.Šerio, atsinaujinęs „Mezon“ sieks būti dar artimesnis ir labiau suprantamas vartotojams. „Supaprastinome paslaugų pasirinkimą – nuo šiol siūlysime tik du mokėjimo planus „Judėk“ bei „Atrask“. Pasirinkusieji planą „Judėk“ galės naudotis neribotų duomenų kiekio mobiliuoju internetu miestuose bei miesteliuose. Planas „Atrask“ suteikia galimybę naudotis internetu atokesnėse vietovėse, pvz., sodybose, kur „Telecentras“ užtikrina kokybišką interneto paslaugą“ – sako bendrovės vadovas.

„Telecentras“ yra valstybės valdoma akcinė bendrovė, teikianti radijo ir televizijos programų siuntimo, TV reportažų perdavimo, telefonijos ir interneto paslaugas visoje Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.