„Apple“ gerbėjai jau laukia katės maiše

Nors „Apple“ dar nepranešė nei ką pristatys rugsėjo 9 dieną, nei kada pradės prekiauti tuo, ką parodys, prie vienos iš jos parduotuvių jau įsikūrė keli būsimieji pirkėjai. Jie įsitikinę, kad kompanija išleis naują „iPhone“ versiją ir užsimojo būti pirmieji, kurie įrenginį nusipirks.

Prestižinė „Apple“ parduotuvė Niujorke – tradicinė gerbėjų laukimo vieta.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Prestižinė „Apple“ parduotuvė Niujorke – tradicinė gerbėjų laukimo vieta.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 6:37 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:51 PM

Niujorke prie bene žinomiausios „Apple“ parduotuvės įsikūrusi ketveriukė tikina, kad yra pasiruošę ant šaligatvio gyventi bent kelias savaites, skelbia „ABC News“.

„Mes čia lauksime iki išleidimo dienos – koks skirtumas, kiek tai truks. Mes sau įsipareigojome tai atlikti“, – pareiškė pirmoji eilėje laukianti Moon Ray. Ji su vyru čia atvyko iš Džeksono miesto (Misisipės valstija, JAV). Tai pirmas kartas, kai „Apple“ gerbėjai laukia eilėje prie kompanijos parduotuvės.

Tiesa, jie nebuvo pirmieji, atvykę prie parduotuvės: šias vietas pora nusipirko iš pusbrolių Josepho Cruzo ir Briano Ceballo iš Niujorko. Šie su malonumu apsikeitė vietomis, gavę po 1,25 tūkst. dolerių.

Pusbroliai save vadina laukimo veteranais: tai jie daro dar nuo „iPhone 3G“ išleidimo laikų (šis telefonas buvo pristatytas 2008-aisiais).

„Apple“ jau išplatino kvietimus į rugsėjo 9 dieną vyksiantį renginį. Manoma, kad jame kompanija pristatys du naujus „iPhone“ modelius ir išmanųjį laikrodį.

Lietuvoje tradiciškai naujus „iPhone“ modelius pirmoji gauna kompanija „Omnitel“. Kol kas rezervuoti įrenginių, kurie dar net neanonsuoti, negalima. Nepaisant to, neoficialiomis Lrytas.lt žiniomis, kompanija jau sulaukė kreipimųsi dėl įrenginių rezervacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.