Vaizdai, dėl kurių technologijų gerbėjai dabar plūsta į Berlyną

Langus valantys robotai ir išmaniosios teniso raketės, pranešimus rodančios apyrankės, laikrodukai ir iš kito pasaulio krašto įjungiamos skalbimo mašinos, lankstūs televizoriai, aromatą skleidžiančios lemputės, ilgai laukti naujausi išmanūs telefonai ir, aišku, galimybė kvailai atrodyti tapus virtualios realybės pingvinu. Kasmetinės vartotojams skirtų technologijų parodos IFA 2014 lankytojai visą tai galėjo patirti nusipirkę bilietus, o mes jums siūlome pamatyti visai nemokamai!

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Sep 6, 2014, 2:22 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:45 PM

Apie pagrindinius parodos įvykius – „Gamsung Galaxy Note 4“ ir „Note Edge“ planšetofonų pristatymą, naują apvalų „LG“išmanųjį laikrodį „G watch R“, naujausią išmanų „Sony Z3“ telefoną, ar Swarovski kristalais puoštą lenktą OLED televizorių – jau rašėme.

Tačiau fiziškai neįmanoma parengti atskiros medžiagos apie kiekvieną naujovę, keistenybę ar mėginimą įtikti ekstravagantiškų reikalavimų turinčiam vartotojui. Be to, juk ne veltui sakoma, kad geriau kartą pamatyti, negu šimtąkart išgirsti. Tad štai vizuali ataskaita apie pirmąsias parodos IFA 2014 dienas. O kas ir kodėl čia nufotografuota – skaitykite parašuose po nuotraukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.