Lietuviams vis sunkiau nustebinti IFA parodos lankytojus

Šiuo metu Berlyne vyksta viena didžiausių elektronikos parodų pasaulyje – „IFA 2014“. Tai išskirtinio mąsto ir svarbos renginys, sutraukiantis didžiuosius elektronikos gamintojus iš viso pasaulio. Joje dalyvaujančios lietuviško kapitalo įmonės „ACME Europe“ atstovai pripažįsta, kad kasmet išsiskirti ir būti matomiems tampa vis sunkiau.

Parodoje „IFA 2014“ dalyvaujančios lietuviško kapitalo įmonės „ACME Europe“ atstovai pripažįsta, kad kasmet išsiskirti ir būti matomiems tampa vis sunkiau.
Parodoje „IFA 2014“ dalyvaujančios lietuviško kapitalo įmonės „ACME Europe“ atstovai pripažįsta, kad kasmet išsiskirti ir būti matomiems tampa vis sunkiau.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:24 PM

Praėjusį penktadienį prasidėjusi paroda tęsis iki rugsėjo 10 dienos. Į ją kasmet susirenka apie 15 tūkst. dalyvių iš daugiau nei šimto šalių, apsilanko apie 240 tūkst. specialistų, o paslaugų užsakoma už 4 mlrd. eurų.

Tokio masto inovacijų renginyje išsiskirti tikrai nelengva. Ypač šalia tokių grandų, kaip „Samsung“, „Sony“, „Nokia“ ir kt.

Trečią kartą kasmetinėje parodoje dalyvaujančios „ACME Europe“ atstovai teigia šįmet nusprendę siekti kitų tikslų. „Pernai dalyvavome, norėdami pristatyti kitokią ACME, visą dėmesį skyrėme „Urban harmony“ prekių linijai ir atnaujintam įvaizdžiui. Šiais metais tikslai kitokie, mažiau investavome į įvaizdžio kūrimą, daugiau – į susitikimų su strateginiais partneriais organizavimą. Taigi jeigu pernai metais dalyvavimui parodoje skyrėme apie 60 tūkst. Lt, šiais – apie 15 proc. mažiau“, – pasakoja pardavimų ir rinkodaros vadovas Arnoldas Saldys.

Nors kainuoja nepigiai, dalyvavimas tarptautinėje parodoje duoda naudos. Pernai po renginio pavyko užmegzti ryšius su ypač svarbiais Vokietijos ir Anglijos rinkų atstovais, atidaryti nauji pardavimo kanalai. Šiais metais jau įvyko dešimtys susitikimų su kompiuterių aksesuarų pardavėjais.

Apsilankius parodoje, akivaizdžiai matomos rinkos tendencijos. Beveik visi rinkos lyderiai pristato įrenginius su 4K technologija, lenktais ekranais ir dėvimąją elektroniką. Kitų metų IFA parodoje lietuvių gamintojas taip pat žada pristatyti savo kurtus dėvimuosius aksesuarus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.