„Google“ lietuviams įjungė ilgai lauktą paslaugą

Daugelis Lietuvos interneto naršytojų, ko gero, žino, kad gali legaliai klausytis muzikos naudodami „Spotify“ ir „Deezer“. Analogišką paslaugą turi ir interneto milžinė „Google“, o nuo šiol ja gali naudotis ir Lietuvos vartotojai.

„Google Play Music“ programėlė veikia „Android“ ir „iOS“ įrenginiuose, muzikos taip pat galima klausytis naudojant interneto naršyklę.<br>123rf nuotr.
„Google Play Music“ programėlė veikia „Android“ ir „iOS“ įrenginiuose, muzikos taip pat galima klausytis naudojant interneto naršyklę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 10:47 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 8:46 AM

Kompanijos atstovai socialiniame tinkle „Google+“ antradienį paskelbė, kad nuo šiol „Google Play Music“ prieinama 14 naujų šalių. Tarp jų yra ir trys Baltijos valstybės: Lietuva, Latvija bei Estija.

„Google Play Music“ galima įkelti savo turimą muziką, nusipirkti dainų ir užsisakyti muzikos transliavimo paslaugą „All Access“. Pastaruoju atveju vartotojams suteikiama prieiga prie 25 milijonų dainų katalogo, o muzikos galima klausytis 10-yje skirtingų įrenginių, susietų su tuo pačiu „Google“ profiliu.

„Google Play Music“ programėlė veikia „Android“ ir „iOS“ įrenginiuose, muzikos taip pat galima klausytis naudojant interneto naršyklę.

„Labai džiaugiamės galėdami nuolat plėsti „Google“ paslaugų spektrą, prieinamą Lietuvos vartotojams. Šių metų pradžioje iš „Google Play“ parduotuvės Baltijos šalių gyventojai galėjo siųstis tik mobiliąsias programėles, birželį pristatėme galimybę ten įsigyti filmų, rugsėjį – knygų, o šiandien – ir muzikos“, – sakė „Google“ rinkodaros vadovas Baltijos šalims Regimantas Urbanas.

Lietuvos vartotojams, kurie „Google Play Music“ prenumeratoriais taps iki ateinančių metų sausio 7 d., ši paslauga kainuos 4,99 euro (17,21 lito) per mėnesį. Tiems, kurie šia paslauga pradės naudotis vėliau, mėnesinis mokestis sieks 6,99 euro (24,46 lito).

Kitaip sakant, tai yra dar viena alternatyva „Spotify“ ir „Deezer“. Juk didesnis pasirinkimas dar niekam nepakenkė. Nebent konkurentams...

„Google Play Music“ platforma nuo dabar gali naudotis 50-ies šalių muzikos mylėtojai.

Beje, „Google“ leidžia pirmąjį mėnesį „All Access“ išbandyti nemokamai, tačiau norint tai padaryti reikia susikurti virtualią piniginę (pasibaigus bandomajam laikotarpiui, jei paslaugos neatsisakysite, iš jos bus nuskaičiuotas mokestis). Daugiau informacijos galite sužinoti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.