„Android“ ir „iPhone“ naudotojams „Microsoft“ įteikė dovaną

„Microsoft“ nusprendė leisti nemokamai naudotis jos biuro programų paketu „Office“ visiems „iPhone“, „iPad“ ir „Android“ išmaniųjų įrenginių savininkams. Jie galės kurti ir redaguoti „Word“, „Excel“ bei „PowerPoint“ dokumentus.

„Office“ programomis iki šiol nemokamai galėjo naudotis tik „Windows Phone“ telefonų savininkai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Office“ programomis iki šiol nemokamai galėjo naudotis tik „Windows Phone“ telefonų savininkai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 6:15 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:21 AM

Iki šiol norint naudotis visomis šių programų funkcijomis reikėjo užsisakyti „Office 365“ paslaugą, kuri kainuoja 70 dolerių per mėnesį.

Nors rinkoje jau seniai yra daugybė analogiškas funkcijas atliekančių programų, „Microsoft“ tik dabar nusprendė savąjį „Office“ pasiūlyti už dyką.

„Office“ pardavimai sudaro maždaug trečdalį „Microsoft“ metinių pajamų. Analitikų vertinimu, toks amerikiečių žingsnis yra labai rizikingas.

Kompanija ir toliau ims mokestį už kompiuteriams skirtas „Office“ programas. Be to, dalis programų funkcijų mobiliuosiuose įrenginiuose bus prieinamos tik mokamas paslaugas užsisakiusiems klientams.

Verslo klientai nemokamu pasiūlymu naudotis negalės.

Telefonų „iPhone“ ir planšečių „iPad“ savininkai jau gali atsisiųsti nemokamą „Office“ versiją. „Android“ savininkai kol kas gali naudotis bandomąja versija, o galutinę numatoma išleisti kitąmet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.