Kelionės draudimą galės užsisakyti SMS žinute

Keliaujantiems į užsienį „Tele2“ klientams nuo šiol nereikės iš anksto rūpintis kelionės draudimu: juo bus galima apsidrausti SMS žinute jau kirtus Lietuvos sieną.

Draudimą SMS žinute užsisako dažnai keliaujantys, skubantys žmonės.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Draudimą SMS žinute užsisako dažnai keliaujantys, skubantys žmonės.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-08 15:41, atnaujinta 2018-01-19 16:25

Kelionių draudimą „Tele2“ siūlo bendradarbiaudama su draudimo bendrove „Gjensidige“, paslaugą padėjo sukurti draudimo paslaugų agregatorius „Mobassurance“.

„Mūsų patirtis rodo, kad tokį draudimo įsigijimo būdą renkasi dažnai keliaujantys, skubantys žmonės. Kaimyninėse šalyse SMS žinute daugiausia draudžiasi į trumpas verslo keliones vykstantys žmonės. Džiaugiamės, kad ši paslauga bus prieinama ir Lietuvos gyventojams“, – teigė „Mobassurance“ vadovas Tomas Sinicki.

Draudžiantis SMS žinute, kelionių draudimas kainuos 6,91 Lt (2 Eur) dienai. Paslauga galės naudotis ir išmaniųjų, ir paprastų mobiliųjų telefonų turėtojai.

Pasiūlymą apsidrausti „Tele2“ klientai SMS žinute gaus pasiekę kitą valstybę. Draudimo įsigijimui tereiks atsakyti į žinutę parašius kelionės trukmę, savo vardą, pavardę bei asmens kodą. Draudimo apsauga įsigalios iškart, gavus patvirtinimo žinutę, o mokestis už paslaugą bus įtrauktas į einamojo mėnesio ryšio sąskaitą.

Draudimas apima visas pagrindines rizikas, svarbias kelionėse: būtinosios medicininės pagalbos ir repatriacijos, asmens civilinės atsakomybės, bagažo ir asmeninių daiktų praradimo, nutrūkusios kelionės bei skrydžio vėlavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.