Vietoj lipdukų kioskuose - lipdukai telefone?

Pirmą kartą Lietuvoje sukurta programėlė išmaniesiems telefonams, padedanti greičiau apsipirkti ir gauti daugiau nuolaidų bei dovanų. Ja galima naudotis greito ir patogaus apsipirkimo parduotuvėse „Narvesen“ bei „Lietuvos spaudos“ kioskuose. Juos valdanti bendrovė „Reitan Convenience Lithuania“ - pirmoji iš mūsų šalies mažmenininkų sukūrė tokio tipo programėlę. „Narvesen“ aplikacijai sukurti ir įdiegti investuota per 150 tūkst. litų.

Programėlė, sukurta išmaniesiems telefonams, padeda greičiau apsipirkti ir gauti daugiau nuolaidų „Narvesen“ bei „Lietuvos spaudos“ kioskuose.<br>Organizatorių nuotr.
Programėlė, sukurta išmaniesiems telefonams, padeda greičiau apsipirkti ir gauti daugiau nuolaidų „Narvesen“ bei „Lietuvos spaudos“ kioskuose.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 10:16 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:20 PM

Parsisiuntę programėlę ir joje prisiregistravę pirkėjai gali įsigyti prekių pigiau arba gauti dovanų bei kaupti akcijų lipdukus telefone. Bandymo metu naujovės vartotojų skaičius pralenkė optimistiškiausius lūkesčius - iki šios dienos ją yra parsisiuntę beveik 9.000 kartų.

“Žaibiškas programėlės populiarumas reiškia, Lietuvos žmonės yra atviri naujovėms, o tai gali būti naudinga mums gerinant santykius su pirkėjais”, - sakė bendrovės „Reitan Convenience Lithuania“ generalinis direktorius Remsas Razumsas.

Pirkėjas, pateikęs pardavėjui įjungtą mobilųjį telefoną su programėle ir jame esančių QR kodu, gauna didesnę nuolaidą arba dovanų. Be to, visa pirkimo informacija, gautų akcijos lipdukų skaičius išsaugoma mobiliajame telefone.

Įsijungus programėlę galima pamatyti, kiek lojalumo taškų už prekes yra sukaupta, kokias prekes galima įsigyti su nuolaida ar gauti nemokamai. Nebereikia, kaip anksčiau, rinkti popierinių lipdukų ir ieškoti jiems skirto lankstinuko.

Bandant programėlę šią vasarą „Narvesen“ ir „Lietuvos spaudos“ pirkėjams išdalinta net 7 tūkst. porcijų ledų, o TV projekto „Australijos dulkės“ fanams atiteko dovanų 1000 puodelių kavos ir 1000 dešrainių su tikra krokodiliena.

Atėjus žiemai „Narvesen“ išdalins 3000 šildančių komplektų 100 metų nesimačiusiems draugams – po puodelį kavos ir po bandelę abiems. Be to, su nuolaida bus parduota maždaug 30000 šilumą išsaugančių puodelių kavai.

Norvegijos kapitalo įmonė „Reitan Convenience Lithuania“ specializuojasi patogaus ir greito apsipirkimo parduotuvių srityje. Ji veikia septyniose Skandinavijos ir trijose Baltijos šalyse.

Kompanijai priklauso „Narvesen“, „Lietuvos spauda“, „7 eleven“, „R kiosk“ ir „Pressbyran“ prekių ženklai. „Reitan Convenience Lithuania” valdo 260 prekybos vietų. Mūsų šalyje joje dirba 700 žmonių, dalis iš jų su bendrove dalijasi verslu franšizės principu. „Narvesen” tinklui priklauso 34 patogaus ir greito apsipirkimo parduotuvės penkiuose Lietuvos didmiesčiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.