Oficialu: geriausias „Wi-Fi“ pasaulyje - Lietuvoje

Belaidžio interneto (Wi-Fi) tinklas - patogumas, už kurį Lietuvą giria ne tik iš svetur atvykę svečiai. Interneto paslaugų kokybę vertinanti svetainė rottenwifi.com pagal viešąsias interneto prieigas Lietuvą įvertino aukščiausia vieta, rašo businessinsider.com.

Anot tyrėjų, akivaizdus Lietuvos pranašumas - duomenų išsiuntimo ir parsisiuntimo greitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Anot tyrėjų, akivaizdus Lietuvos pranašumas - duomenų išsiuntimo ir parsisiuntimo greitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2014, 7:57 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:02 PM

Rezultatai buvo gauti išanalizavus klientų atsiliepimus ir interneto ryšio kokybę. Anot tyrėjų, akivaizdus Lietuvos pranašumas - duomenų išsiuntimo ir parsisiuntimo greitis.

Anot tyrimo autorių, jie surinko duomenis iš 172 valstybių ir sudarė 20 šalių sąrašą, atspindintį geriausią viešąją interneto prieigos paslaugą suteikiančias valstybes.

Lietuva atsidūrė pirmoje šio sąrašo vietoje. Antrą vietą užėmė Kroatija, trečioje įsitaisė Estija, ketvirtoje - Airija, penktoje - Rumunija.

Jungtinei Karalystei buvo skirta šeštoji vieta, Latvijai - penkioliktoji, Vokietijai - šešioliktoji, o dvidešimtuką baigė JAV.

Vartotojus nustebino tai, kad sąraše nėra Azijos galiūnų - Japonijos, Kinijos ar Pietų Korėjos, nors kiti tyrimai rodo, kad šiose šalyse interneto greitis yra vienas geriausių pasaulyje.

Rezultatus galite pamatytiwifi-2014-12?utm_content=buffer5357b&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer"="">wifi-2014-12?utm_content=buffer5357b&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer"" target="_blank"> čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.