Lietuvoje – didžiausias Baltijos šalyse žaidimų kūrimo renginys

Sausio 23–25 dienomis Lietuvoje vyks didžiausias Baltijos šalyse žaidimų kūrimo renginys – „LT Game Jam 2015“. Pirmą kartą jame dalyvaus trys pagrindiniai šalies miestai – Vilnius, Kaunas ir Klaipėda. Šis renginys yra pasaulinio „Global Game Jam“ dalis, tad Lietuva bus matoma visame pasaulyje.

Pernai vykusiame „LT Game Jam 2014“ renginyje 180 dalyvių sukūrė 35 žaidimus.<br>T.Bauro nuotr.
Pernai vykusiame „LT Game Jam 2014“ renginyje 180 dalyvių sukūrė 35 žaidimus.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2015, 9:20 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:24 AM

Jau tradicija tapusiame „LT Game Jam“ žaidimų kūrimo profesionalai ir mėgėjai pasiskirstys į komandas ir 48 valandas kurs naujus kompiuterinius bei stalo žaidimus. Tai puiki proga pabendrauti, užmegzti naujų ryšių, atskleisti savo kūrybinius sugebėjimus ir tiesiog gerai praleisti laiką. Dalyvių pastangas vainikuos sukurtų žaidimų peržiūra.

Ypatingas dėmesys šiais metais skiriamas mokymosi įstaigoms, siekiant pritraukti kuo daugiau moksleivių bei studentų. Žaidimų kūrimas yra itin perspektyvi sritis, su kuria nemaža dalis Lietuvos jaunimo gali sieti savo profesinę ateitį. Tačiau renginyje gali dalyvauti visi norintys kurti žaidimus, nepriklausomai nuo amžiaus, patirties ar sugebėjimų.

„LT Game Jam 2015“ tęsia Lietuvoje vykdomų žaidimų kūrimo maratonų istorines tradicijas – pirmasis renginys įvyko 2002-aisiais ir buvo antrasis įvykęs žaidimų kūrimo maratonas pasaulyje. Pernai vykusiame renginyje 180 dalyvių sukūrė 35 žaidimus.

„LT Game Jam“ renginius organizuoja Lietuvos žaidimų kūrėjus vienijanti organizacija – Lietuvos žaidimų kūrėjų asociacija.

Užsiregistruoti ir rasti daugiau informacijos galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.