Keliautojams – po saują mobiliojo interneto kasdien už dyką

Gera žinia keliauti mėgstantiems „Omnitel“ klientams – jiems nebereikės palikti savo naršymo įpročių namie. Mobiliojo ryšio operatorius paskelbė naudojimąsi mobiliuoju internetu Europos Sąjungos (ES) šalyse įtraukiantis į mokėjimo planus „Išmaniems“, o jų kaina lieka nepakitusi. Tiesa, skaičiuoti vis tiek reikės, mat suteikiamas mobiliųjų duomenų kiekis nėra itin didelis.

Norint su draugais pasidalinti atostogų metu darytomis įspūdingomis asmenukėmis, nebereikės ieškoti nemokamo „Wi-Fi“ ryšio stotelės.<br>123rf nuotr.
Norint su draugais pasidalinti atostogų metu darytomis įspūdingomis asmenukėmis, nebereikės ieškoti nemokamo „Wi-Fi“ ryšio stotelės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 2:24 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:24 PM

Bendrovės duomenimis, 72 proc. lietuvių, keliaujančių po ES šalis, ir net 81 proc. keliaujančių kitose užsienio šalyse nesinaudoja mobiliojo interneto paslaugomis. Dauguma keliautojų taip elgiasi baimindamiesi mėnesio pabaigoje gauti neplanuoto dydžio sąskaitą. Pagrindinė nerimo priežastis yra įsitikinimas, kad kontroliuoti suvartojamų duomenų kiekį yra labai sudėtinga.

„Mobiliojo interneto keliaujant ES šalyse kainos jau yra sumažėjusios nuo poros eurų iki 24 centų už megabaitą, tačiau žmonės vis dar jaučia negalintys kontroliuoti savo sąskaitos. Daugiausia nepatogumų tai sukelia klientams, įpratusiems aktyviai naudotis mobiliuoju internetu Lietuvoje“, – pažymi „Omnitel“ paslaugų privatiems klientams vadovė Lina Galatiltė.

Nuo šiol mobilusis internetas ES šalyse yra įtrauktas į mokėjimo planus „Išmaniems“ L, XL ir XXL, o pačių planų kaina išlieka nepakitusi. Nuo šiol šių planų naudotojai gaus atitinkamai po 15, 25 arba 35 megabaitus per dieną nemokamų duomenų naršymui ES šalyse. Tai nėra daug, bet svarbiausioms užduotims, tokioms kaip naujienų skaitymas portale Lrytas.lt, orų prognozių patikrinimas ar el. laiškų siuntimas ir gavimas, turėtų pakakti.

Iš viso tokiu būdu per mėnesį bus galima gauti iki 1 GB nemokamų mobiliųjų duomenų ES šalyse. Norėdami naudotis internetu daugiau, klientai galės nusipirkti papildomų duomenų kaip ir iki šiol.

Taip pat „Omnitel“ nurodo daugiau nei per pusę sumažinusi mobiliojo interneto duomenų tarifus keliaujantiems į populiariausiais egzotines šalis – Australiją, Braziliją, Egiptą, Honkongą, JAE, JAV, Kanadą, Kiniją, Izraelį, Pietų Afrikos Respubliką, Pietų Korėją, Tailandą bei Turkiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.