„Facebook“ įkūrėjas atskleidė, kaip pasirenka darbuotojus

Markas Zuckerbergas yra vienos sėkmingiausių kompanijų pasaulyje įkūrėjas, taigi kai jis duoda patarimus su darbu susijusiais klausimais, verta suklusti.

„Aš samdysiu kažką dirbti tiesiogiai man tik tuo atveju, jei aš pats dirbčiau tam žmogui“, – sakė M.Zuckerbergas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
„Aš samdysiu kažką dirbti tiesiogiai man tik tuo atveju, jei aš pats dirbčiau tam žmogui“, – sakė M.Zuckerbergas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 9:12 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:18 AM

Kalbėdamas „Mobile World Congress 2015“ renginyje Barselonoje, 30-metis „Facebook“ įkūrėjas ir vadovas atskleidė, kas turi didžiausią įtaką renkantis potencialius darbuotojus. Jo patarimas ganėtinai paprastas, rašo Telegraph.co.uk.

„Aš samdysiu kažką dirbti tiesiogiai man tik tuo atveju, jei aš pats dirbčiau tam žmogui, – sakė M.Zuckerbergas. – Tai pakankamai geras testas ir, sakyčiau, ši taisyklė gana gerai man pasitarnavo.“

Vyras, kurio turtas vertinamas apie 35 mlrd. dolerių, pridūrė, kad „Facebook“ vadovų komanda ieško tik tokių darbuotojų, kurių vertybės sutampa su kompanijos vertybėmis.

„Facebook“ nėra ta kompanija, kuri tiktų bet kam pasaulyje“, – teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.