„Apple“ griebiasi šiaudo: superka konkurentų telefonus

Didžiausia technologijų kompanija „Apple“ žengė netikėtą žingsnį: siekdama padidinti telefonų „iPhone“ pardavimus, bendrovė nusprendė supirkti bet kokius „Android“, „Windows Phone“ ir „BlackBerry" telefonus.

Pasiūlymas iškeisti turimą įrenginį į „iPhone“ galioja pirkėjams, apsilankiusiems specializuotose „Apple“ parduotuvėse.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Pasiūlymas iškeisti turimą įrenginį į „iPhone“ galioja pirkėjams, apsilankiusiems specializuotose „Apple“ parduotuvėse.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 3:29 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:46 PM

Šis pasiūlymas galioja pirkėjams, apsilankiusiems specializuotose „Apple“ parduotuvėse JAV, Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje ir Italijoje. Už atiduotą įrenginį pirkėjai gauna „Apple“ parduotuvėse galiojančią dovanų kortelę.

Iki šiol „Apple“ supirkdavo tik senus „iPhone“ modelius, tačiau dabar nuspręsta programos mastą išplėsti.

Tokiu žingsniu technologijų milžinė siekia padidinti savo įrenginių pardavimus, o taip pat – ir savo rinkos dalį. Vienu šūviu kliudomas dar vienas zuikis: mažėja konkurentų pardavimai.

Anksčiau „Apple“ atnaujino savo tinklalapį, kuriame atsirado išsamios instrukcijos, kaip „Android“ įrenginių savininkams migruoti į „iOS“. Kompanijos vadovas Timas Cookas, pristatydamas finansinius rezultatus, pastebėjo, kad išleidus „iPhone 6“ modelį buvusių „Android“ savininkų susidomėjimas šiuo įrenginiu buvo gerokai didesnis nei išleidus ankstesnius „iPhone“ modelius. Taigi kompanija nusprendė kalti geležį, kol karšta.

Telefonų „iPhone“ keitimo programa startavo 2013 metais. Už atneštą įrenginį vartotojams suteikiamas vieną dieną galiojantis dovanų kuponas, kurio vertė atitinka tuometinę įrenginio kainą prekyboje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.