Pusšimtis gerų naujų filmų namuose – už kino bilieto kainą

IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ pristato „Kino klubą“ – naują paslaugą išmaniosios televizijos žiūrovams. Už vieno kino bilieto kainą per mėnesį kino mylėtojai galės peržiūrėti ne mažiau kaip 50 kruopščiai atrinktų ir gerai įvertintų įvairaus žanro filmų.

Siūloma ne tik užsienio, bet ir kokybiška lietuvių kūryba.<br>V.Balkūno nuotr.
Siūloma ne tik užsienio, bet ir kokybiška lietuvių kūryba.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2015, 1:35 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:59 PM

„Kino klubo“ išskirtinumas rinkoje – didelis kiekis legalaus ir kokybiško turinio už vieną kainą. „Teo" turima licencija garantuoja, kad „Kino klubo“ nariai naujausius filmus pamatys gerokai anksčiau nei įprastų televizijų žiūrovai.

„Dirbantis žmogus per parą turi apie 2,5 val. laiko pramogoms ir laisvalaikiui. Todėl išmaniosios televizijos „Kino klube“ pasiekiami rinktiniai filmai garantuoja kokybišką turinį, taupo laiką ir šeimos biudžetą. Videonuomos paslauga iki šiol naudojosi daugiau kaip du trečdaliai išmaniosios „Teo" televizijos žiūrovų“, – sakė Vilma Marciulevičiūtė, „Teo“ Produktų ir verslo plėtros padalinio vadovė.

Mėnesinis „Kino klubo“ mokestis prilygsta kino bilieto kainai – 4,5 euro (15,54 Lt). Tačiau už šią sumą namuose galima peržiūrėti ne vieną, o visus siūlomus filmus neribotą skaičių kartų. Tarp daugiau nei 50 siūlomų filmų – itin gerai kritikų ir žiūrovų įvertinti kūriniai, dalis jų ką tik rodyti kino teatre.

Siūloma ne tik užsienio, bet ir kokybiška lietuvių kūryba, pavyzdžiui, filmai „Kaip pavogti žmoną“ ir „Lošėjas“. Filmų sąrašas nuolat atnaujinamas, tad „Kino klubo“ nariai gali atrasti jiems įdomių kūrinių. Kuriant kino nuomos paslaugą pasiremta „Lietuvos metų gaminio“ auksiniu medaliu įvertintos išmaniosios „Teo" televizijos patirtimi. Žiūrimus filmus galima sustabdyti, atsukti atgal, pasirinkti norimą kalbą.

Bendrovė žada, kad kas mėnesį „Kino klubą“ papildys ne mažiau kaip 5 nauji filmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.