„Omnitel“ reagavo jautriai – šiuo metu ryšys su Nepalu nemokamas

Kol Nepalas skaičiuoja žuvusiuosius per žemės drebėjimą, visame pasaulyje ir Lietuvoje daugybė žmonių išgyvena kitokią, bet ne mažiau žiaurią tragediją – informacijos badą. Kaip sužinoti, ar tavo pažįstami, giminaičiai, draugai, kuriems likimas lėmė būtent šiuo metu būti Nepale, liko gyvi, ar jiems viskas gerai, ar reikia kokios nors pagalbos? Nors tokiu atveju pinigai neturi reikšmės, įprastas skambučio į Nepalą įkainis – beveik 1,76 Eur už minutę.

Nepale įstrigę „Omnitel“ klientai gavo neįkainojamą dovaną.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Nepale įstrigę „Omnitel“ klientai gavo neįkainojamą dovaną.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Apr 26, 2015, 5:27 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:26 PM

Omnitel“ priėmė sprendimą neapmokestinti skambučių bei trumpųjų žinučių į Nepalą. Šiuo metu Nepale esantiems bendrovės klientams skambučiai ir žinutės taip pat nekainuos. Jie galės nemokamai naudosis ir mobiliuoju internetu.

Nuliniai tarifai galios iki gegužės 2 dienos visiems „Omnitel“ klientams, nesvarbu, koks jų turimas mokėjimo planas.

Norisi tikėtis, kad toks sprendimas virs humaniška tradicija neapmokestinti pokalbių tiems, kurie atsidūrė katastrofų ar didelių nelaimių zonose. Šiaip ar taip, o tokia galimybė gali gelbėti gyvybes – neskaičiuodami ir nebijodami būti užblokuoti, nes nebegali susimokėti, žmonės kur kas efektyviau sugebės rasti išeitį iš galimų sudėtingų situacijų.

Juk skambinant tame pačiame Nepale ar iš jo minutės kaina – be cento du eurai, o už atsilieptą skambutį reikia mokėti beveik pusantro euro. Apie galimybę naudotis mobiliuoju internetu keliautojai tose šalyse nė nesvarsto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.