„Apple Watch" testavęs žurnalistas netyčia nusipirko „Xbox One“

Pirmieji laikrodžiai „Apple Watch“ pirkėjus pasiekė praėjusią savaitę.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Pirmieji laikrodžiai „Apple Watch“ pirkėjus pasiekė praėjusią savaitę.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2015, 11:47 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:13 PM

Nepriekaištingu įrenginių valdymu ir net mažiausių smulkmenų apgalvojimu garsėjanti kompanija „Apple“ gavo spyrį į užpakalį: jos išmanųjį laikrodį „Apple Watch" testavęs „Cnet“ žurnalistas netyčia užsisakė žaidimų konsolę „Xbox One“.

Laikrodyje įjungęs „Amazon“ programėlę, technologijų žurnalistas bandė pademonstruoti, kaip veikia prekių užsakymas. Iš pradžių jis ketino parodyti, kaip užsakomos sauskelnės, tačiau paieška balsu nebuvo tiksli, todėl antruoju bandymu jis įvardijo pirmą produkto pavadinimą, kuris šovė į galvą – „Xbox One“. Konkretus gaminys buvo atrastas kur kas greičiau.

Rodydamas produkto aprašymą žurnalistas užsiminė, kad peržiūrint prekę reikėtų būti atsargiam ir nepaspausti didžiulio pirkimo mygtuko – jis ketino prekę tik įtraukti į pageidaujamų pirkinių sąrašą. Tačiau pirštu jis netyčia prilietė ekraną ir jame pasirodė patvirtinimas, kad prekė užsakyta.

„Ne! Kaip tai atšaukti?“ – vaizdo įraše klausia „Cnet“ žurnalistas. Deja, užsakymo atšaukimo galimybė laikrodyje nenumatyta. Taigi filmavimas nutraukiamas – jis skuba atšaukti pirkinio, prisijungęs prie sąskaitos kitu įrenginiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.