Už taksi Vilniuje galės atsiskaityti ir telefonu

Kelios taksi paslaugas siūlančios kompanijos Vilniuje jau yra sudariusios galimybę atsiskaityti mobiliuoju telefonu, o dabar prie jų prisijungia ir estų kompanija „Taxify“.

Mobiliąją programėlę „Taxify“ vien Baltijos šalyse jau parsisiuntė beveik 250 tūkst. naudotojų.
Mobiliąją programėlę „Taxify“ vien Baltijos šalyse jau parsisiuntė beveik 250 tūkst. naudotojų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 3:02 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 7:32 AM

Tai galima atlikti atsisiuntus tokio paties pavadinimo mobiliąją programėlę. Norėdamas naudotis „In-App“ apmokėjimu, klientas registruoja savo banko kortelės duomenis, saugomus tarptautinius standartus atitinkančioje duomenų bazėje.

Pasirinkus minėtą atsiskaitymo formą, kelionės metu programėlė suskaičiuoja nuvažiuotų kilometrų skaičių, daugindama jį iš nustatytų ir iš anksto keleiviui žinomų tarifų. Kai vairuotojas pažymi, kad kelionė baigta, jo įrenginio ekrane patvirtinama atliktos paslaugos kaina.

Klientas savo išmaniojo įrenginio ekrane mato, kiek pinigų norima nuskaičiuoti nuo jo sąskaitos. Patvirtinus šią operaciją, išsyk gaunama elektroninė sąskaita su tiksliais vežėjo ir kelionės duomenimis.

Mobiliąją programėlę „Taxify“, skirtą greitai išsikviesti taksi, vien Baltijos šalyse jau parsisiuntė beveik 250 tūkst. naudotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.