Populiarioji lietuvių programa „Pixelmator“ – jau ir „iPhone“

Nuo ketvirtadienio mobiliųjų aplikacijų parduotuvėje „App Store“ galima atsisiųsti išmaniesiems telefonams „iPhone“ skirtą nuotraukų redagavimo programos „Pixelmator“ versiją. „Pixelmator“, kuri iki tol buvo prieinama kompiuteriams „Mac“ ir planšetėms „iPad“, sukūrė broliai lietuviai Saulius ir Aidas Dailidės.

Su „Pixelmator“ dabar bus galima patogiai naudotis tęstinumo funkcija: pradėjus redaguoti nuotrauką su vienu įrenginiu, užbaigti darbą galėsite su kitu.<br>„Pixelmator“ iliustr.
Su „Pixelmator“ dabar bus galima patogiai naudotis tęstinumo funkcija: pradėjus redaguoti nuotrauką su vienu įrenginiu, užbaigti darbą galėsite su kitu.<br>„Pixelmator“ iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

iTouch.lt

May 29, 2015, 2:22 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 9:06 PM

Anot kūrėjų, „Apple“ telefonams skirta programos versija yra prigrūsta gausybės naudingų, greitai veikiančių asmeniniams kompiuteriams būdingų įrankių, skirtų nuotraukų redagavimui, piešimui bei tapymui. Be to, „iPhone“ vartotojai su šia programėle galės naudoti rimtoms nuotraukų redagavimo programoms būdingą sluoksnių (angl. layers) funkciją.

Ir nors „iPhone“ ekranas gali pasirodyti ne pats geriausias įrankis patogiai redaguoti nuotraukoms, „Pixelmator“ komanda tikina pritaikiusi programą „iOS 8“ terpei taip, kad vartotojai įvairiomis funkcijomis galėtų naudotis greitai, patogiai ir intuityviai.

Telefonui skirta „Pixelmator“ versija pasižymi visomis pagrindinėmis funkcijomis, kurias galima rasti „Mac“ ir „iPad“ versijose. Tarp jų – spalvų redagavimas, nuotraukų taisymo funkcija, leidžianti pašalinti nepageidaujamą objektą, kolekcija profesionalių ir dar nematytų nuotraukų efektų, dėl kurių efektą galima pritaikyti realiu metu ir taip, kaip nori.

Svarbiausia tai, kad su „Pixelmator“ dabar bus galima patogiai naudotis tęstinumo funkcija: pradėjus redaguoti nuotrauką su vienu įrenginiu, užbaigti darbą galėsite su kitu. Taip pat, „Pixelmator“ turi „iCloud“ palaikymą, todėl visi darbai ir projektai gali būti saugomi ir ten.

„Apple“ išmaniajam telefonui skirtą „Pixelmator“ versiją jau dabar galima atsisiųsti iš „App Store“. Kaina – 4,99 euro. Tiesa, visi „iPad“ vartotojai, kurie turi įsigiję jų planšetei skirtą „Pixelmator“ aplikaciją, „iPhone“ versiją galės parsisiųsti nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.