„Apple“ įrenginiais prekiaus ir „Teo“

IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ bei oficialus „Apple“ platintojas Baltijos šalyse „AVAD Baltic“ susitarė dėl bendradarbiavimo.

„Teo“ salonuose bus galima išbandyti naujausius „Apple“ produktus ir gauti išsamias konsultacijas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Teo“ salonuose bus galima išbandyti naujausius „Apple“ produktus ir gauti išsamias konsultacijas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-03 13:44, atnaujinta 2017-11-24 17:49

Tapusi įgaliota „Apple“ produktų pardavėja Lietuvoje, bendrovė „Teo“ galės oficialiai naudoti ir komunikuoti „Apple“ sukurtą vaizdinę medžiagą akcijoms ir rengti rinkodaros kampanijas.

„Partnerystė su „AVAD Baltic“ bus naudinga mūsų klientams, nes „Teo“ salonuose bus galima išbandyti naujausius „Apple“ produktus ir gauti išsamias konsultacijas“, – sako „Teo“ Privačių klientų padalinio vadovas Nerijus Ivanauskas. Prieš tai bendrovės darbuotojams buvo surengti specialūs sertifikavimo mokymai.

Per pirmus tris šių metų mėnesius „Teo“ pajamos tik iš IT įrangos pardavimo, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, padidėjo 4 kartus. Tai lėmė daugiau kaip dešimt kartų padidintas prekių asortimentas, patogus ir paprastas įrangos įsigijimas.

Kita „TeliaSonera“ įmonių grupės bendrovė „Omnitel“ Lietuvoje yra oficialus „iPhone“ platintojas nuo 2008-ųjų. Per pastaruosius dvejus metus „Omnitel“ klientų naudojamų „iPhone“ skaičius padvigubėjo ir dabar daugiau nei 12 proc. reguliaraus mokėjimo klientų turi „iPhone“ telefonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?