Ką jums primena naujojo Graikijos finansų ministro parašas?

Internetas ūžia apie naujojo Graikijos finansų ministro Euclido Tsakalotos parašą, mat jis labai primena vyrišką lytinį organą.

E.Tsakalotos parašas kursto internautų fantaziją.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
E.Tsakalotos parašas kursto internautų fantaziją.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-10 18:11, atnaujinta 2017-10-26 22:40

Socialiniuose tinkluose apie tai kalbama netgi aktyviau nei apie Graikiją ištikusias finansines problemas. Kai kuriems „Twitter“ nariams atrodo, kad šis parašas simbolizuoja šalies ekonominę situaciją. Kiti mano, kad tokiu būdu Graikija pasauliui rodo vidurinį pirštą.

55 metų E.Tsakalotos jau spėjo sulaukti internautų pašaipų dėl to, kad vieną ekonominį dokumentą parašė „Comic Sans“ šriftu.

Graikijos finansų ministru jis buvo paskirtas liepos 7 dieną, po to, kai šį postą paliko Yanis Varoufakis. Jam skirta užduotis įkalbėti kreditorius perskirstyti šalies skolas. Antraip jam teks atstovauti šalį Graikijos skyrybose su euru.

E.Tsakalotos gimė Olandijoje, ekonomiką studijavo Oksforde. Anksčiau jis ėjo tarptautinių ekonomikos reikalų ministro pareigas ir buvo pagrindinis Graikijos derybininkas dėl skolų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.