Išrinktas geriausias Lietuvos IT sistemų administratorius

Lietuvos IT sistemų administratorių konkursą, kuriame dalyvavo 120 „adminų“ iš visos šalies, nugalėjo Aleksandr Stankevič. Visas „SysadminDay LT“ konkurso užduotis įveikė 22 dalyviai.

Įvairių specializacijų IT sistemų administratoriai varžėsi, kas greičiau atrakins vartus, iššifruos standartus ir kodus, skambino „ufonautui“, siuntė laiškus, o atsakymų laukė brukalų paskyroje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Įvairių specializacijų IT sistemų administratoriai varžėsi, kas greičiau atrakins vartus, iššifruos standartus ir kodus, skambino „ufonautui“, siuntė laiškus, o atsakymų laukė brukalų paskyroje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2015, 2:09 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:19 PM

Liepos 31 d. minint pasaulinę IT sistemų administratorių dieną tryliktą kartą apdovanojami ir geriausi Lietuvos „adminai“. Jie paaiškėjo po vakar visą dieną vykusio konkurso, kurio užduotis parengė bendrovės „Teo“ specialistai.

Įvairių specializacijų IT sistemų administratoriai varžėsi, kas greičiau atrakins vartus, iššifruos standartus ir kodus, skambino „ufonautui“, siuntė laiškus, o atsakymų laukė brukalų paskyroje.

Po įtemptos kovos pirmąsias tris vietas „SysadminDay LT“ konkurse užėmė Aleksandr Stankevič, Vytautas Krakauskas ir Laurynas Pilikauskas. Konkurso nugalėtojui vakare šventės metu bus įteiktas prizas ir pasiūlymas iš karto prisijungti prie 80-ties „Teo“ sistemų administratorių komandos.

„Pastabumas, nestandartinis mąstymas ir specifinės žinios sistemų administratoriams yra reikalingos ne tik konkurso metu, bet ir sprendžiant kasdienes užduotis darbe“, – sakė „Teo“ Aplikacijų valdymo padalinio vadovė Lina Strelkauskienė.

„Tai, kad „Teo“ sugalvotas tikrai nelengvas ir netikėtas užduotis įveikė net penktadalis dalyvių, gerokai viršijo mūsų lūkesčius ir dar kartą įrodė, kad Lietuvos „adminų“ žinios pastebimai didėja kiekvienais metais“, – sakė konkursą nuo 2002 metų organizuojantis Ričardas Savukynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.