„Labas“ sugalvojo, kaip įsukti aktyvesnio naršymo karuselę

Išankstinio mokėjimo kortelės „Labas“ naudotojai nuo šiol neišnaudotus mobiliojo interneto duomenis galės perkelti į kitą mėnesį. Tiesa, yra dvi sąlygos: teks užsisakyti bent 2,5 GB planą, o sekantį mėnesį dar ir jį pratęsti.

Vertinant „Labas“ vartotojų statistiką, išnaudojamų duomenų kiekis per metus išaugo daugiau nei du kartus ir šiuo metu siekia 1,5 GB per mėnesį.<br>123rf nuotr.
Vertinant „Labas“ vartotojų statistiką, išnaudojamų duomenų kiekis per metus išaugo daugiau nei du kartus ir šiuo metu siekia 1,5 GB per mėnesį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 6:15 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 8:22 PM

Vertinant „Labas“ vartotojų statistiką, išnaudojamų duomenų kiekis per metus išaugo daugiau nei du kartus ir šiuo metu siekia 1,5 GB per mėnesį.

„Pastebėjome, kad dalis vartotojų tarsi baiminasi didesnių planų, galvodami, jog visų duomenų per mėnesį nespės išnaudoti“, – pranešime spaudai cituojamas „Bitė Lietuva“ privačių klientų segmento rinkodaros vadovas Arūnas Mickevičius.

Taigi kompanija sugalvojo idėją, kaip paskatinti didžiausių mobiliojo interneto planų užsakymus: neišnaudotus duomenis leis perkelti į kitą mėnesį.

Naujoji funkcija „Keltuvas“ veiks su dviem mobiliojo interneto planais: „Mėnuo Daugiau“ (2,5 GB) ir „Mėnuo Stipriau“ (6 GB).

Pavyzdžiui, užsisakius planą „Mėnuo Daugiau“, o pabaigoje mėnesio matant, jog išnaudoti tik 1,5 GB užsakytų duomenų, nepanaudotas 1 GB duomenų bus perkeltas į kitą mėnesį, automatiškai vėl užsisakius kažkurį iš dviejų interneto duomenų planų. Pratęsus planą „Mėnuo Daugiau“, kitą mėnesį bus galima išnaudoti jau 3,5 GB mobiliojo interneto duomenų.

Kitaip sakant, jei duomenų buvo per daug, gali vėl užsisakyti tokį planą ir sekantį mėnesį gausi dar daugiau. Ir taip – kol neiššoksi iš karuselės.

Be to, nuo šiol „Labas“ vartotojai galės neskaičiuodami duomenų naršyti penkių lietuviškų naujienų portalų programėlėse (tarp jų – ir Lrytas.lt).

Pernai „Labas“ naudotojams buvo suteikta galimybė, neskaičiuojant megabaitų, naudotis socialiniu tinklu „Facebook“, o šiemet pavasarį – populiariąja „Viber“ bendravimo programėle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.