„Apple“ gerbėjų kalėdos: išleista operacinė sistema „iOS 9“

Kompanija „Apple“ trečiadienį, kaip ir buvo žadėta, oficialiai išleido mobiliąją operacinę sistemą „iOS 9“. Nors šia versija dar nuo vasaros vidurio galėjo naudotis visi norintieji, galutinė versija vartotojams, tikimasi, suteiks ne tik stabilų veikimą, bet ir visas žadėtas naujoves.

„iOS 9“ buvo pristatyta programuotojų konferencijoje WWDC.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„iOS 9“ buvo pristatyta programuotojų konferencijoje WWDC.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

iTouch.lt

Sep 17, 2015, 9:23 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 10:51 AM

Norėdami atsinaujinti „iOS“ versiją į naujausią, eikite į telefono nustatymus (Settings > General > Software Update). Prieš atliekant atnaujinimą rekomenduojame sukurti įrenginio atsarginę kopiją.

Pagrindinės „iOS 9“ naujovės – atnaujintas daugiaprogramis (angl. multitasking) režimas planšetiniams kompiuteriams „iPad“, tiesioginiai integruoti viešojo transporto tvarkaraščiai žemėlapių aplikacijoje, iš esmės perkurtos užrašų ir naujienų aplikacijos, patobulintas virtualus balso asistentas „Siri“.

Tiesa, kai kurie iš šių atnaujinimų bus prieinami ne visiems regionams ir ne visiems įrenginiams.

Bene daugiausiai atnaujinimų sulauks „iPad Air 2“, „iPad Pro“ ir „iPad mini 4“ vartotojai, kuriems bus suteikta galimybė naudotis daugiaprogramiu režimu. Tai reiškia, kad nuo šiol šių įrenginių su įdiegta „iOS 9“ versija vartotojai galės vienu metu įrenginio ekrane naudotis dvejomis aplikacijomis ar matyti „vaizdą vaizde“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.