Naujasis „Office 2016“: visas dėmesys – darbui komandose

Šiandien „Microsoft“ pradėjo platinti naująjį „Office 2016“ programų paketą, padėsiantį žmonėms patogiau dirbti komandose. Atnaujintos „Office 2016“ programos taps debesų kompiuterija paremtos „Office 365“ platformos dalimi. Pastaroji taip pat papildyta naujais sprendimais, padidinsiančiais komandų produktyvumą.

„Office 2016“ galima įdiegti į „Windows 7“ ir naujesnes operacinės sistemos versijas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Office 2016“ galima įdiegti į „Windows 7“ ir naujesnes operacinės sistemos versijas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-22 16:33, atnaujinta 2017-10-14 11:17

„Bendradarbiavimas, idėjų dalybos, siekiant jas paversti sėkmingomis – tai naujoji šių dienų darbovietė. Naująjį „Office“ kūrėme taip, kad jis leistų žmonėms koncentruotis į progresą, o ne procesą. Jau seniai pakeitėme mūsų individualaus darbo įpročius – tikimės tą patį pasiekti ir darbe komandose“, – sako Ainis Kavaliauskas, „Microsoft Lietuva“ generalinis direktorius.

„Office 2016“ siūlo atnaujintas „Word“, „PowerPoint“, „Excel“, „Outlook“, „OneNote“, „Project“, „Visio“ ir „Access“ programas „Windows“ operacinei sistemai.

Sukurtas darbui komandose

„Office 2016“ palengvina darbą kartu. Pavyzdžiui, „Word“, „PowerPoint“ ir „OneNote“ programų naudotojai nuo šiol gali kartu redaguoti skirtingus dokumentus, o „Word“ leidžia matyti kitų vartotojų pakeitimus realiu laiku.

Taip pat naujoje versijoje „Skype“ integruota į daugelį programėlių ir leidžia komandos nariams susirašinėti, kalbėtis, vykdyti vaizdo skambučius pačiuose dokumentuose. Kartu su atnaujintu „Office“ paketu buvo pristatyti ir keli papildomi sprendimai, padėsiantys efektyviau darbuotis komandose. Pavyzdžiui, „Office 365 Planner“ leidžia kurti komandoms planus, organizuoti ir paskirstyti užduotis, nustatyti terminus ir sekti progresą. Šį sprendimą bus galima išbandyti dar iki šių metų pabaigos.

Be to, šį mėnesį bus atnaujintas „OneDrive for Business“ sprendimas, leidžiantis pasiekti darbui reikalingus dokumentus iš bet kurios pasaulio vietos ir iš bet kokio įrenginio. Kartu su atnaujinimais bus patobulintos jo „Windows“ ir „Mac“ programėlės, užtikrinsiančios efektyvesnį dokumentų sinchronizavimą bei padidins duomenų dydžio ir kiekio leistinus apribojimus.

Taip pat nuo šiandien daliai „Office 365“ naudotojų galima išbandyti anksčiau pristatytą „GigJam“ sprendimą, kuris siūlo visiškai naują požiūrį į darbą komandose – sudėtingą užduotį automatiškai išskaido į mažas dedamąsias ir leidžia jas lengviau įvykdyti.

Dirba vartotojui

Naujajame „Office 2016“ integruotas ne vienas naujas analitikos sprendimas, kuris padeda dirbti greičiau. Pavyzdžiui, „Outlook 2016“ automatiškai paslepia nesvarbius laiškus. „Tell Me“ funkcija leidžia greitai surasti reikalingą „Office“ funkciją, o „Smart Lookup“ – įžvalgas iš interneto pateikia kuriamuose dokumentuose.

„Excel 2016“ siūlo naujus, modernius grafikus ir lenteles, padėsiančius geriau atvaizduoti reikalingą informaciją, bei didesnę integraciją su verslo analitikos sprendimu „Power BI“. Taip pat nuo šiol vartotojai galės pratęsti darbą bet kokioje „Office“ programoje: ar tai būtų kompiuterio programa, ar mobilioji programėlė, ar internetinė „Office“ versija. Tereikės atsidaryti pastarųjų dokumentų sąrašą ir darbą bus galima tęsti nuo ten, kur jis sustojo.

Saugiausia „Office“ versija

„Office 2016“ programos kartu su „Office 365“ spendimu siūlo naujas saugumo galimybes verslui. „Word“, „PowerPoint“, „Excel“ bei „Outlook“ integruota „Data Loss Prevention“ funkcija ženkliai sumažina riziką, kad nutekės svarbi informacija. „Office 365 Mobile Device Management“ padės apsaugoti bendrovės ir darbuotojų įrenginius, o „Enterprise Data Protection“, pasirodysianti vėliau šiemet, leis saugiai dalintis turiniu bendrovės viduje. Kelių lygių apsaugos sistema užtikrins saugią prieigą prie bendrovės dokumentų už jos tinklo ribų.

Prieinamas jau šiandien

„Office 2016“ prieinamas jau šiandien 47 kalbomis, biuro programų paketą galima įdiegti į „Windows 7“ ir naujesnes operacinės sistemos versijas. Nuo šiandien „Office 365“ vartotojai, turintys tinkamą licenciją, gali parsisiųsti naująsias „Office 2016“ programas. Nuo kito mėnesio jos bus automatiškai atnaujinamos. Taip pat „Office 2016“ versijos įprastiems ir „Mac“ kompiuteriams prieinamos ir įsigyjant atskirą šios versijos licenciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.