Naujasis „iPhone 6S“ – jau Lietuvoje

„Apple“ paskelbė, kad nuo spalio 9 dienos naujaisiais „iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“ modeliais bus prekiaujama Lietuvoje. Tačiau „Bitė Lietuva“ žada jais prekybą pradėti jau trečiadienį. 

„Apple“ gerbėjas demonstruoja naująjį „iPhone 6S Plus“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Apple“ gerbėjas demonstruoja naująjį „iPhone 6S Plus“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2015, 1:46 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 9:56 PM

„Bitės“ išplatintame pranešime spaudai nurodoma, kad klientai naujuosius „Apple“ telefonus gali užsisakyti nuo šiandien, o didžiuosiuose bendrovės salonuose juos bus galima įsigyti trečiadienį, rugsėjo 30 dieną. 

Bendrovė siūlo visų keturių spalvų 16 GB dydžio „iPhone 6S“ modelius, kurių kaina – 899 Eur. Suskubusiems dar šiandien „Bitės“ internetinėje parduotuvėje užsisakyti naująjį ‚iPhone 6s“, telefonas bus pristatytas norimu adresu Lietuvoje rytoj.

Nuo trečiadienio „iPhone 6S“ bus galima įsigyti „Bitės“ didžiuosiuose salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Oficiali „iPhone“ platintoja Lietuvoje, bendrovė „Omnitel“, telefonais „iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“ prekiauti pradės tada, kada liepė „Apple“ – spalio 9 dieną. Iš anksto užsisakyti juos „Omnitel“ internetinėje parduotuvėje bus galima nuo spalio 2 dienos.

Bendrovė tikina, kad vartotojams už kantrybę bus atlyginta. „Neoficialių „iPhone“ platintojų siūloma telefono kaina būna gerokai aukštesnė, o naudojantis jų įrenginiais gali kilti ir tam tikrų suderinamumo su tinklu problemų. Pavyzdžiui, praėjusiais metais 4G ryšiu naujuose „Apple“ įrenginiuose dėl tinklo suderinamumo naudotis galėjo tik „Omnitel“ klientai“, – sakė įmonės atstovas spaudai Mindaugas Snicorius.

Tai jau ne pirmas kartas, kai konkurentai aplenkia oficialią „iPhone“ platintoją ir naujausius „Apple“ gaminius pasiūlo anksčiau.

JAV, Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Australijoje ir dar keliose šalyse prekyba “iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“ prasidėjo rugsėjo 25 dieną. 

„Apple“ nurodė, kad prasidėjus prekybai naujaisiais „iPhone“ modeliais, vien pirmąjį savaitgalį parduota 13 mln. šių įrenginių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.