„Apple“ gerbėjai niršta: jų „iPhone“ be priežasties išsijungia

„Apple“ įrenginių naudotojai interneto forumuose skundžiasi, kad jų telefonai „iPhone“ be priežasties išsijungia ir reikalauja atlikti priverstinį perkrovimą. Dauguma skundų susiję su naujaisiais „iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“.

Anot komentatorių, naujieji „iPhone 6S“ telefonai išsijungia atsitiktinai, net jei jų akumuliatorius pilnai įkrautas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Anot komentatorių, naujieji „iPhone 6S“ telefonai išsijungia atsitiktinai, net jei jų akumuliatorius pilnai įkrautas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-02 16:45, atnaujinta 2017-10-12 05:46

Anot komentatorių, telefonai išsijungia atsitiktinai, net jei jų akumuliatorius pilnai įkrautas. Apie tai „Apple“ forumuose ir „Reddit“ svetainėje pranešė dešimtys naudotojų.

Jie teigia, kad tuomet telefoną tenka priverstinai perkrauti – norėdami tai atlikti vartotojai turi 10 sekundžių nuspaudę palaikyti du mygtukus, išjungimo ir pagrindinį „Namų“. Kai kurie vartotojai pastebėjo, kad telefoną vėl įjungus, „Namų“ mygtukas buvo neįprastai įkaitęs.

Daugeliu atvejų su tokia problema susidūrė naujųjų „iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“ naudotojai, tačiau pasitaikė ir senesnių modelių savininkų skundų. Taigi gali būti, kad tai įvyksta dėl programinės klaidos operacinėje sistemoje „iOS 9“, rašo Telegraph.co.uk.

Paskutinis jos atnaujinimas „iOS 9.0.2“ buvo išleistas šią savaitę. Jame ištaisytos įvairios klaidos, įskaitant spragą, kuri leido pašaliniams asmenims „apeiti“ užrakto ekraną ir gauti prieigą prie nuotraukų bei kontaktinių duomenų. Tačiau apie spragą, dėl kurios telefonai išsijungtų, atnaujinimo aprašyme nebuvo užsiminta, taigi jos užlopymo „Apple“ gerbėjams dar teks palaukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.