Nesveikai juokinga: prašė nuotraukas pagražinti – štai ką gavo

Yra tokia patarlė: neturėjo boba vargo, nusipirko paršiuką. Interneto ir asmenukių amžius ją kiek pakeitė. „Neturėjo žmogus gėdos – paprašė nepažįstamų internete jo nuotraukėles pagražinti.“ Svarbiausia – tie nuoširdžiai pagražino. Pažiūrėkite, kodėl po to juokėsi milijonai, tik ne patys nuotraukų savininkai.

Daugiau nuotraukų (21)

Arnoldas Lukošius

Oct 3, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 4:10 AM

Dedant asmenines nuotraukas į internetą galima apsijuokti ir pasijusti patyčių objektu dviem būdais.

Pirmasis – kai jūsų nuotraukėlė užkliūva už akies kokiam nors pokštininkui su „fotošopu“ ir jis pradeda kurti iš jos memus. Vėliau tai pasigauna šimtai kitų ir nė mirktelėti nespėjęs žmogus gali virsti pasaulinio lygio humoro įžymybe, be teisės šios „garbės“ atsisakyti.

Čia, deja, kažko nepadarysi, nes ne pats valdai tų nuotraukų likimą. Lieka tik keikti save, kad paskelbei internete nuotrauką, keliančią įvairių minčių, arba kažkaip nevykusiai elgdamasis pakliuvai į kito fotografo akiratį. Galima, aišku, kelti bylas ir drausti, bet mažiau vargų ir daugiau laimės bus tiesiog išmokus juoktis kartu su kitais.

Antrasis – kai savo nelabai vykusią nuotraukėlę patys perdavėte kažkam, prašydami, kad ją paverstų geresne. Pasirodo, yra žmonių, kurie internete ieško patyrusių „Photoshp“ naudotojų, kad tie pataisytų jų nuotraukas. Kai kas net tas nuotraukas iškart prie prašymo prideda.

Didžiulė klaida. Kokia didžiulė – žiūrėkite čia. Negi jų  mama nemokė neimti saldainio iš nepažįstamų?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.