„Kibernetinis pirmadienis“ vainikuos prekybos rekordą

Ekspertai tikisi, kad „Kibernetinis pirmadienis“, vainikuojantis prekybos Vakaruose maratoną, turės nemažai įtakos prekybos internetu statistikai. Manoma, kad iš viso pirkėjai turėtų šią dieną išleisti beveik 1 mlrd. svarų, t.y. beveik triskart daugiau nei pernai, nurodo įmonės „Experian-IMRG“ ekspertai. Apie tai praneša BBC.

Panašu, kad „Juodasis penktadienis“ įsitvirtino aktyviausios prekybos dienos per visus metus pozicijoje.<br>123rf nuotr.
Panašu, kad „Juodasis penktadienis“ įsitvirtino aktyviausios prekybos dienos per visus metus pozicijoje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 2:28 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 2:24 AM

Pardavimų apimtys per visą savaitgalį nuo „Juoduoju penktadieniu“ prasidėjusios nuolaidų karštinės turėtų pasiekti rekordinius skaičius.

Didžiojoje Britanijoje „Amazon“ teigė penktadienį pasiekusi didžiausius savo pardavimus – 7,4 mln. prekių.

Mokėjimo sistemos operatorė „Visa Europe“ nurodo: „Panašu, kad „Juodasis penktadienis“ įsitvirtino aktyviausios prekybos dienos per visus metus pozicijoje. Internetu „Visa“ kortelėmis buvo išleista daugiau kaip 760 mln. svarų, t.y. 25 proc. daugiau nei praėjusiais metais.“ Bendrovės atstovai teigia, kad iš viso per keturias prekybos dienas internetu gali būti išleista 2,2 mlrd. svarų.

Anot „Experian-IMRG“ specialistų, vien „Juodojo penktadienio“ metu buvo išleista 1,1 mlrd. svarų. Toks skaičius praėjusių metų statistiką aplenktų daugiau kaip trečdaliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.