Ko Agness Landau pavydi Jonui Valančiūnui?

Įvairių socialinių tinklų populiarumas Lietuvoje skiriasi nuo pasaulinių tendencijų, kitokie ir jų narių prioritetai – tai, kas traukia minias „Facebook“, nebūtinai sulauks populiarumo „Instagram“. Kitokia ir jų narių elgsena: vieni pasakoja apie asmeninį gyvenimą, kiti giriasi pasiekimais, treti skelbia įdomybes. Kas labiausiai domina „Instagram“ narius?

J.Valančiūnas socialiniame tinkle „Instagram“ turi kone triskart daugiau sekėjų nei A.Landau.<br>G.Šiupario ir „Instagram“ nuotr.
J.Valančiūnas socialiniame tinkle „Instagram“ turi kone triskart daugiau sekėjų nei A.Landau.<br>G.Šiupario ir „Instagram“ nuotr.
Populiariausi lietuviai „Instagram“.<br>Instatop.lt nuotr.
Populiariausi lietuviai „Instagram“.<br>Instatop.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 5:50 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:00 AM

Kviečiame susipažinti su 20-čia populiariausių lietuvių socialiniame tinkle „Instagram“.

20 vieta, 22159 sekėjai: Laurynas Fokas – muzikos prodiuseriu prisistatantis šiaulietis, dažniausiai skelbiantis savo sukurtos muzikos ištraukas, juokingus vaizdelius ir vieną-kitą asmeninę nuotrauką.

19 vieta, 24511 sekėjų: Martynas Pocius – šis krepšininkas, sprendžiant iš jo viešinamų vaizdų, labiausiai myli krepšinį, savo žmoną ir augintinius.

18 vieta, 37109 sekėjai: Gintarė Gurevičiūtė – garsenybė, mėgstanti rodyti save ir įvairius reklamuojamus produktus.

17 vieta, 38100 sekėjų: Ieva Mackevičienė – „Pinup girls“ grupės narė džiaugiasi savimi, savo šeima, kartais – draugais ir reklama.

16 vieta, 38125 sekėjai: Karolina Meschino – Australijos garbės konsulo Lietuvoje Antonio Meschino ir verslininkės Astos Meschino duktė, mados studentė, kuri mėgsta puoštis, pozuoti ir atostogauti.

15 vieta, 38931 sekėjas: Monika Linkytė – dainininkė, besidžiaugianti muzika, draugais, kelionėmis ir viena-kita keistenybe.

14 vieta, 39068 sekėjai: Agness Landau – moterimi tapęs vyras mėgsta demonstruoti putlias lūpas, iškilumus priekyje ir užpakalyje, ilgas kojas, akis, pilvą, nagus... žodžiu, save.

13 vieta, 39304 sekėjai: Vaidas Baumila – atlikėjas, kuriam patinka dainuoti, keliauti, būti su draugais ir kiti gyvenimo džiaugsmai.

12 vieta, 44626 sekėjai: Oksana Pikul-Jasaitienė – įžymybė, kurios profilyje gausu šeimos, kelionių, įvairių niekučių ir su grožio procedūromis susijusių dalykų.

11 vieta, 50232 sekėjai: Vaidotas Grincevičius – humoristo profilyje, kaip ir priklauso, apstu bandymų pokštauti ir asmenukių.

10 vieta, 52600 sekėjų: Edvinas Navickas – video tinklaraščių kūrėjas dažniausiai fiksuoja savo kasdienybę, draugus ir gyvūnus.

9 vieta, 54400 sekėjų: Donatas Motiejūnas – 97 proc. krepšinio, 2 proc. juokelių, 1 proc. kita.

8 vieta, 61070 sekėjų: Egidijus Dragūnas – prabangaus gyvenimo, kelionių ir atostogų akimirkos, koncertai, sūnus, kartais – juokeliai ar šiaip keisti kadrai.

7 vieta, 61776 sekėjai: Rūta Meilutytė – plaukikė, kuri džiaugiasi tuo, ką daro, ir tuo, kad yra lietuvė. Na, dar mėgsta būti su draugais ir juokelius.

6 vieta, 63725 sekėjai: Simona Nainė – „Pinup girls“ grupės narė dažniausiai fotografuoja save, kartais – draugus ar vyrą.

5 vieta, 64533 sekėjai: Rasa Virvičiūtė – mados ir kelionių tinklaraštininkė, mėgstanti rodyti, ką veikia. Tiesa, kartais sudėtinga suprasti, reklama tai ar ne.

4 vieta, 69182 sekėjai: Rolandas Mackevičius – „radistas“, vedantis renginius, grojantis, kartais pasportuojantis ir pajuokaujantis, kartais – su žmona ar draugais pabūnantis, nors iš profilio susidaro įspūdis, kad tikra jo antroji pusė – kolega Jonas Nainys...

3 vieta, 69756 sekėjai: Monika Šalčiūtė – socialinių tinklų įžymybė daro tai, dėl ko išgarsėjo – rodo save, o kad užsidirbtų – šį bei tą pareklamuoja.

2 vieta, 75446 sekėjai: Jonas Nainys – fiksuoja save renginiuose, kuriuos veda, kolegą Rolandą, žmoną Simoną ir įvairias kasdienybės akimirkas.

1 vieta, 118858 sekėjai: Jonas Valančiūnas – populiariausias lietuvis „Instagram“. Ko gero, dėl to, kad mėgsta jį ne tik lietuviai, bet ir amerikiečiai. Jo profilyje – itin daug krepšinio, lietuvių ir kitų gyvenimo akimirkų.

Sąrašas sudarytas remiantis svetainės Instatop.lt pateikiama statistika.

Beje, prieš metus populiariausių lietuvių „Instagram“ sąrašas atrodė kiek kitaip. Tiksliau, pavardės tos pačios, tik pozicijos kitos. Pirmoje vietoje tuomet buvo J.Valančiūnas, antroje – J.Nainys, trečioje – R.Meilutytė, toliau sekė M.Šalčiūtė, E.Dragūnas, R.Mackevičius, S.Nainė, E.Navickas ir D.Motiejūnas, o dešimtuką užbaigė O.Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.