Konkursas: laimėk atsarginį akumuliatorių „Coolpad Big Boy“

Visi turime tą vieną draugą, kuriam telefono baterija išsenka būtent tuomet, kada norime paskambinti ir pasakyti ką nors svarbaus. O ką, jei nori pasakyti pačius svarbiausius tris žodžius, bet ragelio gale ir vėl pasigirsta: „Telefonas yra išjungtas…“

„Big Boy“ turi dvi USB jungtis, leidžiančias vienu metu įkrauti du prietaisus.
„Big Boy“ turi dvi USB jungtis, leidžiančias vienu metu įkrauti du prietaisus.
„Big Boy“ turi dvi USB jungtis, leidžiančias vienu metu įkrauti du prietaisus.
„Big Boy“ turi dvi USB jungtis, leidžiančias vienu metu įkrauti du prietaisus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-02-09 08:33, atnaujinta 2017-06-08 18:19

Kad taip nenutiktų, Tavo draugui ar draugei padovanosime išorinio maitinimo akumuliatorių „Coolpad Big Boy“. Konkursas vyksta mūsų profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ – spausk čia ir įrašo komentaruose pažymėk savo draugą.

Konkursas vyksta iki sekmadienio, vasario 14-osios, imtinai. Laimėtoją išrinksime burtų keliu ir paskelbsime pirmadienį, vasario 15 dieną. Prizą reikės atsiimti Lrytas.lt redakcijoje Vilniuje, Gedimino pr. 12A.

Apie prizą

„Coolpad Big Boy“ yra 10.400 mAh talpos išorinė baterija, pasižyminti dideliu įkrovimo greičiu. „Big Boy“ naudoja pažangią technologiją su sparčia 2A srove prietaiso maitinimui.

Pats akumuliatorius visiškai įkraunamas vos per 6 valandas, o su sukaupta energija telefoną „Coolpad Porto“ (1800 mAh) galima įkrauti keturis, „Coolpad Modena“(2500 mAh) – tris, o planšetinį kompiuterį – du kartus.

„Big Boy“ yra tinkamas ne tik „Coolpad“, bet ir kitų gamintojų telefonams, planšetėms, skaitmeniniams fotoaparatams ir kitai įrangai. „Big Boy“ turi dvi USB jungtis, leidžiančias vienu metu įkrauti du prietaisus. Pažangi technologija leidžia tuo pačiu metu energija pildyti norimą prietaisą bei pastiprinti pačios baterijos energijos atsargas.

„Big Boy“ pagamintas iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio, taikant CNC technologiją. Šis produktas yra pailgos formos su švelniais užapvalintais kampais, tad gaminį patogu laikyti rankoje.

„Big Boy“ įdiegta 10 apsaugos signalų: terminis išjungimas, apsauga nuo viršįtampio, apsauga nuo viršsrovių, apsauga nuo per stiprios energijos, optimalaus įkrovimo užtikrinimas, trumpojo jungimo apsauga, prietaiso įkrovimo / iškrovimo reguliavimas, automatinis apkrovos aptikimas, įvesties ryšio apsauga, ESD apsauga.

Prizo vertė – 20 Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.