Lietuvoje mobiliuoju ryšiu įmanoma naudotis visiškai nemokamai

Jei esate apsukrus, mokate (ir jūsų draugai moka) naudotis išmaniuoju telefonu, nuo šiol mobiliojo ryšio paslaugomis Lietuvoje galite naudotis nemokamai. Perskaitėte teisingai – skambučiai, žinutės ir naršymas populiariose interneto svetainėse nieko nekainuoja. Tiesa, teks susitaikyti su šiokiais tokiais nepatogumais, bet juk dovanotam arkliui į dantis nežiūrima.

Tokių programėlių, kaip „WhatsApp“, populiarumas auga itin sparčiai.<br>123rf nuotr.
Tokių programėlių, kaip „WhatsApp“, populiarumas auga itin sparčiai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2016, 10:28 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 4:38 PM

Svarbiausiomis mobiliojo ryšio paslaugomis nemokamai gali naudotis išankstinio mokėjimo paslaugos „Labas“ vartotojai. Nuo šiol jie gali nemokamai ir neribotai naudotis trimis itin populiariomis programėlėmis, skirtomis bendravimui – „Viber“, „WhatsApp“ ir „Facebook Messenger“.

Visų jų vartotojai gali tarpusavyje ne tik susirašinėti, bet ir siųsti paveikslėlius, failus ar paskambinti. Draugas, pažįstamas ar kitas žmogus, su kuriuo norite susisiekti, gali naudotis bet kurio operatoriaus ryšiu – svarbiausia, kad turėtų įsidiegęs reikiamą programėlę.

„Labas“ vartotojams sunaudoti duomenys taip pat nėra skaičiuojami naršant „Facebook“, naujienų portalų Lrytas.lt, Delfi.lt, 15min.lt, Cosmo.lt ir Panele.lt programėlėse. Analitikų duomenimis, vidutinis mobiliųjų duomenų suvartojimas, naudojantis šiomis programėlėmis, per mėnesį siekia iki 1 GB.

Taigi jei jums užtenka šių programėlių, o svarbiausi kontaktai naudojasi „Viber“, „WhatsApp“ ar „Facebook Messenger“, už mobilųjį ryšį praktiškai nemokėsite. Na, kas kelis mėnesius reikės papildyti sąskaitą, kad numerio neišjungtų, užtat šios paslaugos nieko nekainuos.

Naudotojų – milijardai

„Mūsų vartotojai, norėdami pasidalinti savo įspūdžiais ar pasidomėti, kaip sekasi draugams, vis dažniau renkasi kurią nors pokalbių programėlę. Siekdami, kad „Labas“ būtų geriausias pasirinkimas mobiliajam internetui, pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje atveriame neribotus vartus į „WhatsApp“ pasaulį – čia bendraujantiems neskaičiuosime sunaudotų megabaitų“, – pranešime spaudai cituojamas Arūnas Mickevičius, „Bitė Lietuva“ privačių klientų segmento rinkodaros vadovas.

Tokių programėlių, kaip „WhatsApp“, populiarumas auga itin sparčiai. Nepriklausomos rinkos tyrimų bendrovės „eMarketer“ duomenimis, 2015 m. daugiau nei 1,4 mlrd. žmonių (31,6 proc. daugiau nei 2014 m.) bent kartą per mėnesį savo telefone naudojo vieną ar kelias išmaniąsias bendravimo programėles. Šis skaičius 2018 m. turėtų siekti net 2 mlrd. vartotojų.

„Labas“ vartotojai paslaugą gali nemokamai užsisakyti siųsdami trumpąją žinutę su žodžiu „Tinklainis“ nr. 1550 arba aktyvuoti pasiūlymą savitarnos portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.