Sutartis su „Apple“ turintiems konkurentams – „Bitės“ dūris

„Bitė Lietuva“ skelbia pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių pradėjusi prekybą naujausiu „Apple“ išmaniuoju telefonu „iPhone SE“. Užsisakius šiandien, telefonas jau balandžio 5 d. bus pristatytas bet kuriuo adresu Lietuvoje.

„iPhone SE“ parduodamas su 64 bitų A9 procesoriumi ir 12 megapikselių „iSight“ pagrindine kamera įdomiausioms akimirkoms įamžinti, kuri gali filmuoti 4K raiška.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„iPhone SE“ parduodamas su 64 bitų A9 procesoriumi ir 12 megapikselių „iSight“ pagrindine kamera įdomiausioms akimirkoms įamžinti, kuri gali filmuoti 4K raiška.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2016, 2:12 PM, atnaujinta May 30, 2017, 1:37 PM

Kelerius metus naujausią „iPhone“ modelį savo klientams ankstėliau įsigyti pasiūlydavo ir kompanija „Tele2“, tačiau šįmet bendrovė pasirašė sutartį su „Apple“ ir tapo sertifikuotu jos produktų platintoju. Dėl to ši bendrovė, kaip ir „Omnitel“, naujuosius telefonus savo klientams pradės pardavinėti „Apple“ nurodytu laiku – balandžio 6-ąją.

„Tik bendrovei „Apple“ pristačius naująjį „iPhone SE“, mūsų klientai nekantriai laukė šio įrenginio pasirodymo Lietuvoje. Matydami tokį didelį susidomėjimą, pasirūpinome, kad „Bitės“ klientai galėtų pirmieji iš mobiliojo ryšio operatorių vartotojų Lietuvoje pasidžiaugti naujuoju išmaniuoju telefonu. Prekybą „iPhone SE“ pradedame panašiu metu, kuriuo jie pasiekė ir didžiąsias pasaulio rinkas, tokias kaip JAV, Jungtinė Karalystė ar Vokietija“, – sakė Aurimas Kapočius, „Bitė Lietuva“ išmaniųjų įrenginių verslo plėtros vadovas.

Bendrovė siūlo 3 spalvų 64 GB talpos „iPhone SE“ modelius, kurių kaina – 599 eurai. Naujuosius „Apple“ telefonus jau galima įsigyti „Bitės“ internetinėje parduotuvėje. Šiandien įsigijus telefoną iki 17 val., naujasis „iPhone SE“ rytoj bus pristatytas bet kuriuo adresu Lietuvoje.

Mažesnės – 16 GB talpos – „iPhone SE“ telefonai „Bitės“ internetinę parduotuvę ir salonus taip pat pasieks netrukus.

Naujajame įrenginyje galima rasti visas naujausias „Apple“ inovacijas, tačiau kompaktiškoje formoje – telefono ekrano įstrižainė siekia 4 colius, o aliuminis korpusas sveria 113 gramų. „iPhone SE“ parduodamas su 64 bitų A9 procesoriumi ir 12 megapikselių „iSight“ pagrindine kamera įdomiausioms akimirkoms įamžinti, kuri gali filmuoti 4K raiška. Naujajame modelyje galima rasti ir pirštų atspaudų „Touch ID“ technologiją, užtikrinančią duomenų saugumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.