Lenktynininką T.Tunylą išgelbėjo telefonas

Jei ne kišenėje buvęs telefonas, šis incidentas remonto dirbtuvėse jaunajam lenktynininkui Taurui Tunylai galėjo baigtis itin liūdnai. It kulka į koją šovusi sąvarža pataikė tiesiai į telefoną ir jį visiškai sugadino.

Remonto dirbtuvėse įvykęs incidentas T.Tunylai galėjo baigtis itin skaudžiai, tačiau nuo sužeidimų išgelbėjo telefonas.<br>T.Tunylos nuotr.
Remonto dirbtuvėse įvykęs incidentas T.Tunylai galėjo baigtis itin skaudžiai, tačiau nuo sužeidimų išgelbėjo telefonas.<br>T.Tunylos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2016, 10:01 AM, atnaujinta May 30, 2017, 2:13 AM

„Praėjo pro akis nykstanti viena lenktynininkų karta. 30 barų slėgio, neužveržtas „chamutas“ (sąvarža – aut.), šūvis į koją, pataikymas į kišenę – joje buvo telefonas, kuriam peršovė iš nugaros ekraną, kiaurai bateriją, sulankstydamas pagrindinę plokštę“, – incidentą nupasakojo lenktynininkas.

Neužveržta metalinė detalė „šovė“ įjungus automobilio pakėlėją. T.Tunyla bijo ir pagalvoti, kas būtų nutikę, jei kišenėje tuo metu nebūtų turėjęs telefono.

„Tai – lyg šūvis tiesiai į koją. 30 barų slėgio, 1 metro atstumu. Lenktynių sezonas tikrai būtų uždarytas“, – teigė T.Tunyla.

Pats „Samsung“ išmanusis telefonas pažeidimų „neišgyveno“ – jis daugiau neįsijungia. Lenktynininkas teigia, kad jei įrenginys veiktų, nepaisant išvaizdos, vien iš pagarbos ir dėkingumo už išgelbėtą koją jį toliau naudotų.

„Dabar bus suvenyras. Pasidėsiu prie taurių. Vienas geriausių apdovanojimų, manyčiau“, – šyptelėjo T.Tunyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.