Svarbiausias „Google“ renginys – jau kitą savaitę

Trečiadienį, gegužės 18 dieną, vyks svarbiausias technologijų kompanijos „Google“ renginys – konferencija „Google I/O 2016“. Renginio tiesioginė transliacija bus rodoma ir Kaune.

Programuotojams skirta konferencija „Google I/O“ – svarbiausias kompanijos renginys.
Programuotojams skirta konferencija „Google I/O“ – svarbiausias kompanijos renginys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2016, 2:55 PM, atnaujinta May 25, 2017, 6:07 PM

Jo metu „Google“ atstovai ir partneriai pademonstruos naujausias technologijas, kurios bus prieinamos jau artimiausiu metu, bei atskleis ateities planus.

Konferencijoje, kaip jau tapo įprasta, laukiama naujos „Android“ versijos pristatymo ir būsimų funkcijų demonstracijos. Sklando gandai, kad „Google“ pagaliau sujungs dvi savo operacines sistemas – „Chrome OS“ ir „Android“ – į vieną.

Taip pat „Google“ turėtų papasakoti apie savo planus virtualios realybės rinkoje, o gal net pristatys virtualios realybės įrenginį (sutikite, kartoninis „Google Cardboard“ tebuvo eksperimentas).

Technologijų gerbėjai ir programuotojai laukia žinių apie „YouTube“ ketinimus dėl tiesioginių transliacijų, televizijos kanalų rodymo, 360 laipsnių video ir kitose srityse.

„Google“ turėtų daugiau papasakoti ir apie kitus savo projektus – autonominius automobilius, iš atskirų dalių surenkamus modulinius telefonus, papildytąją realybę...

„Stream4S“ kviečia visus technologijų gerbėjus kartu numalšinti smalsumą ir stebėti tiesioginę renginio transliaciją trečiadienį, nuo 19 valandos Kaune, K.Donelaičio g. 62 (BLC centras), konferencijų salėje „Elipsė“. Čia bus net 400 vietų, užkandžių ir gėrimų. Daugiau informacijos rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.