„Tele2“ smeigė neįtikėtiną pasiūlymą

Mobiliojo ryšio kompanijos „Tele2“ klientai šią vasarą galės maudytis mobiliajame internete. Kiekvienas mobiliojo interneto vartotojas galės prie turimo duomenų paketo už 1 eurą užsisakyti penkiskart daugiau duomenų. O išnaudojus ir juos – dar tiek pat, už tą patį 1 eurą. Ir taip – visą vasarą. Tiesa, nesnaudžia ir konkurentai.

Bendrovė tikisi, kad vasaros akcija ypač padidins mobiliojo interneto vartojimą.<br>123rf nuotr.
Bendrovė tikisi, kad vasaros akcija ypač padidins mobiliojo interneto vartojimą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-03 12:20, atnaujinta 2017-05-23 04:09

Praktiškai tai reiškia, kad jei žmogus turi 3 GB duomenų paketą, jis bet kuriuo metu gali už 1 eurą gauti dar 15 GB, po to dar 15 GB ir taip toliau, kiek tik norisi.

„Bitė“ savo privatiems klientams, užsisakiusiems neribotų pokalbių planą, ir daliai verslo klientų siūlo nemokamai naudotis mobiliuoju internetu savaitgaliais. Tiesa, norint pasinaudoti pasiūlymu jį reikia aktyvinti. 

„Omnitel“ leidžia primokėjus vieną eurą vasaros mėnesiais gauti dukart daugiau duomenų, nei suteikia turimas planas. 

„Internetas vasarą ypač reikalingas. Visi daugiau būna ne namie, keliauja ir ilsisi gamtoje. Mūsų greitas 4G internetas prieinamas beveik visiems šalies gyventojams, veikia daugelyje miestų ir kelių, todėl vasara bus ypač gera galimybė žmonėms išbandyti visas mobiliojo interneto galimybes“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Jis pastebi, kad mobiliuoju internetu jau galima daryti viską, ką esame įpratę daryti laidiniu internetu – žiūrėti vaizdo turinį, klausytis muzikos, žaisti žaidimus, persiųsti didesnius failus ir pan.

„Tele2“ papildomus gigabaitus už 1 eurą dovanos visiems klientams, kurie paslaugomis naudojasi pagal sutartis. Penkis kartus daugiau duomenų naršymui Lietuvoje bus suteikiama ir jais galima naudotis iki rugpjūčio 31 dienos.

Norint pasinaudoti šiuo pasiūlymu, reikia apsilankyti adresu Narsyk.tele2.lt. Taip pat apie šią galimybę žmonės SMS žinute bus informuojami kiekvienąkart pasibaigus turimam duomenų paketui.

Mobiliojo interneto naudojimas Lietuvoje sparčiai auga. „Tele2“ klientai per pirmąjį ketvirtį sunaudojo 3629 terabaitus duomenų – dvigubai daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai. Pirmąjį ketvirtį kiekvienam 4G ryšio vartotojui teko 2,6 GB duomenų per mėnesį. Dar prieš ketvirtį šis rodiklis buvo 2 GB/mėn., o 2015 m. pradžioje – tik 0,8 GB/mėn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.