„Sims 4“ atnaujinimas ištrynė ribas tarp presonažų lyčių

Nuo šiol tavo „Simsų“ turimus lyčių požymius ribos tik tavo vaizduotė.
Nuo šiol tavo „Simsų“ turimus lyčių požymius ribos tik tavo vaizduotė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2016, 12:48 PM, atnaujinta May 22, 2017, 11:07 AM

Nuo šiol mėgstantys kompiuteryje žaisti „Simsų“ gyvenimus nebejaus jokių ribojimų, kaip kurti savo personažus. Atnaujinus žaidimo versiją galima bus ne tik vyrus rengti moteriškais drabužiais ar moteris rengti vyriškai – žaidėjai galės bet kurios lyties personažui suteikti bet kokią kūno formą, vaikščiojimo stilių ir balsą.

Taigi, vyrai nebūtinai kalbės bosu ir bus be krūtų, moterys pagaliau galės užsiauginti barzdą. Apie tokius paprastus dalykus, kaip dažytos šeimos tėvo lūpos ar prie jo sijono priderinta moteriška rankinė, jau nekalbame.

Pristatęs šį atnaujinimą žaidimo kūrėjas Maxis tinklaraštyje parašė: “The Sims“ sukūrė įvairių žmonių komandą įvairiems žmonėms. Ir mums labai svarbu, kad mūsų žaidėjas turėtų galimybę išreikšti save ir savo kūrybiškumą.“

Šiam „Sims 4“ atnaujinimui parengti prireikė metų. Programuotojams teko užtikrinti, kad daugiau negu 700 iki tol tik vienos ar kitos lyties personažams skirtų dalykų dabar būtų priderinti visų tipų kūnams.

Spėjame, kad kai kuriems tautiečiams dabar jau siūlomas atsisiųsti atnaujinimas gali pasirodyti kurtas tik tam, kad paerzintų „tradicinių vertybių“ gynėjus. Tačiau nesuprantame, kas gali būti blogo tame, kad išankstinio nusistatymo prieš kitokius nejaučiantys vaikai užaugs į tokius niekus žvelgdami paprasčiau ir linksmiau. Gal tuomet užaugę galės skirti daugiau energijos ne kovai su savo vaizduotės vaiduokliais, o tikrai svarbiems dalykams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.