„Pokemon GO“ kūrėjai lietuviams pateikė ilgai lauktą dovaną

Lazda nesužaliavo ir akmenys kaukti nepradėjo, o „Pokemon GO“ žaidėjai Lietuvoje sulaukė fantastiškos žinios. Nuo šiol jiems nebereikės jaustis vagimis!

„Pokemon GO“ beprotybė dabar galės žengti į naują lygį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Pokemon GO“ beprotybė dabar galės žengti į naują lygį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2016, 2:02 PM, atnaujinta May 18, 2017, 5:46 PM

Tai jau oficialu – neįtikėtino populiarumo pasaulyje sulaukęs papildomos realybės žaidimas pasiekė Lietuvą. Tiksliau, pasiekė jis mus jau seniau, tačiau dabar žaidimas prieinamas oficialiose „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvėse Lietuvoje.

Taigi nebereikia jokių gudrybių, nebereikia siųstis įdiegimo failo iš nežinomų šaltinių ir rizikuoti užkrėsti savo telefoną bjauriu virusu – visi norintieji gali tiesiog gauti nemokamą žaidimą iš oficialaus šaltinio.

Tai išties šioks toks siurprizas. Žinodami, kokiu beprotišku tempu auga žaidimo populiarumas tose rinkose, kur jis atsirado anksčiau, nesitikėjome, kad kompanija sugebės rasti jėgų ir resursų taip greitai didinti savo apkrautų serverių galią.

Kita vertus, matyt, tai tam tikra prasme priverstinis žingsnis – juk vis tiek „Pokemon GO“ žaidžia visas pasaulis, vis tiek kompanijos serveriai vos susidoroja su apkrova, tad kodėl nepadarius, kad visi žaistų legaliai?

Kad ir kaip ten būtų, žaidimas jau čia, jei tik yra noras palakstyti po miesto gatves gaudant animacinius piešinukus, galite į savo „Android“ įrenginį įsidiegti iš čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.