Turkijoje įstrigusiems lietuviams – ryšio tiekėjų pagalbos ranka

Į įvykius Turkijoje jau reagavo ir Lietuvos telekomunikacijos kompanijos. „Tele2“ buvo pirmoji, netrukus jos pėdomis pasekė ir „Omnitel“. Kaip jau tampa įprasta tokių sukrėtimų akimirkomis, kompanijos kompensuos visus skambučius ir SMS iš Turkijos.

Neaiškumo kankinamiems Turkijoje įtrigusiems lietuviams ir vėl pagelbės mobiliojo ryšio tiekėjai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Neaiškumo kankinamiems Turkijoje įtrigusiems lietuviams ir vėl pagelbės mobiliojo ryšio tiekėjai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-16 10:56, atnaujinta 2017-05-18 18:00

„Perversmo sukrėstoje Turkijoje šiuo metu esantys „Omnitel“ klientai gali nemokamai susisiekti su savo artimaisiais Lietuvoje. Visi Turkijoje atlikti ar priimti balso skambučiai bei SMS nuo liepos 16 d. 0.00 val. iki liepos 17 d. 24 val. „Omnitel“ klientams bus kompensuoti“, – susisiekęs su mumis pranešė šios kompanijos atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis.

„Vykstant neramumams Turkijoje, suprantame žmonių susirūpinimą dėl ten esančių artimųjų. „Tele2“ kompensuos skambučius ir SMS visiems, kas iš Turkijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos.

Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo liepos 16 d. vidurnakčio iki savaitės pabaigos – liepos 17 d. 24.00 val. ir galioja visiems klientams, įskaitant išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojus. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos“, – atsiųstame pranešime nurodo „Tele 2“.   

„Skambučiai ir SMS Iš Turkijos į Lietuvą nuo liepos 15 d. 23 val. Iki liepos 16 d. pabaigos „Bitės“ klientams bus nemokami“, – kiek vėliau negu kiti savo pranešimą atsiuntė ir „Bitė Lietuva“.

Galime džiaugtis, kad mūsų šalies ryšio tiekėjai tokie operatyvūs, supratingi ir jautrūs. Tenka liūdėti, kad šie jų pranešimai tampa tokie įprasti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.