„Labas“ vartotojai galės neribotai klausytis ZIP FM

Nors muzikos telefonuose klausosi du iš trijų jaunuolių, pastaruoju metu gamintojai vis dažniau išmaniųjų telefonų modelius išleidžia be integruoto FM radijo imtuvo. Tačiau nuo šiol ZIP FM gerbėjai neribodami savęs galės klausytis mėgstamų laidų ir muzikos internetu – su „Labas“ gigabaitai „ZIP FM“ programėlei nebus skaičiuojami.

„Labas“ vartotojai galės neskaičiuoti duomenų, klausydamiesi pamėgtos radijo stoties.<br>123rf nuotr.
„Labas“ vartotojai galės neskaičiuoti duomenų, klausydamiesi pamėgtos radijo stoties.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2016, 10:20 AM, atnaujinta May 15, 2017, 12:00 PM

Stebėjimai rodo, kad ZIP FM yra populiariausia tarp 13–25-mečių. Būtent ši amžiaus grupė aktyviausiai naudojasi ir „Labas“ paslaugomis.

„Labas“ vartotojai galės ne tik neskaičiuoti duomenų, klausydamiesi pamėgtos radijo stoties, bet ir girdėti aukštesnės kokybės garsą, nei klausydamiesi FM bangomis.

„ZIP FM“ aplikacija prisijungs prie „Facebook“, „Viber“ ir „Whatsapp“ – šioms programėlėms „Labas“ vartotojams taip pat nėra skaičiuojami sunaudojami gigabaitai. Be apribojimų „Labas“ vartotojai dar gali naršyti ir naujienų portalų – Lrytas.lt, Delfi.lt, 15min.lt, „Cosmo“ ir „Panelė“ – programėlėse.

Norėdami nemokamai užsisakyti šias paslaugas „Labas“ vartotojai turi pasipildyti sąskaitą ir nusiųsti trumpąją žinutę su žodžiu ZIP numeriu 1550.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.