Pasirinkimo laisvė – „Cgates“ siūlo matyti tik tai, ką nori

„Cgates“ pristatė paslaugą „Rinkis ir keisk“. Pasirinkę ją klienta nebeužsisakinės jokio bazinio televizijų kanalų paketo, patys galės pasirinkti kokius TV kanalus nori matyti, o pakitus poreikiams – nemokamai keisti juos į kitus.

„Cgates“ komercijos direktorius Tomas Burovas tiki, kad nauja kainodara patiks klientams.<br>„Integrity“ nuotr.
„Cgates“ komercijos direktorius Tomas Burovas tiki, kad nauja kainodara patiks klientams.<br>„Integrity“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2016, 2:05 PM, atnaujinta May 15, 2017, 5:20 AM

„Metų pradžioje skelbėme, kad keičiame požiūrį į klientus. Pažadą tęsiame ir pristatome klientams itin patogią kainodarą, kuri leis TV žiūrėti jiems taip, kaip norisi. Iki šiol rinkoje nusistovėjusi praktika siūlyti bazinį TV kanalų paketą, kurį galima papildyti keliomis papildomomis grupėmis.

Mes žengėme dar vieną žingsnį: renkantis paslaugą „Rinkis ir keisk“ bazinio kanalų paketo nelieka ir klientas gali pats nuspręsti ką nori matyti bei laisvai pasikeisti į kitus kanalus, jei tik atsiranda toks poreikis“, – sako Tomas Burovas, „Cgates“ komercijos direktorius.

Pavyzdžiui, „Rinkis ir keisk“ paslaugos klientai vieną mėnesį galės žiūrėti tik pažinimo ir filmų kanalus, o visų kitų neaktualių kanalų (pvz., žinių, vaikų ar rusiškų) nematys. Kitą mėnesį – vykstant sporto renginiams – galės pasikeisti į sporto kanalų grupę.

„Cgates“ klientai gali rinktis iš aštuonių kanalų grupių: filmų, sporto, žinių, laisvalaikio, pažinimo, vaikų, rusiškų ir pasaulio, o lietuviškų kanalų grupė yra dovanojama visiems. (Kokie kanalai patenka į grupes galite pasižiūrėti „Cgates“ svetainėje).

Priklausomai nuo pasirinkto plano, vartotojai gali rinktis matyti vieną (Planas 1), dvi (Planas 2), tris (Planas 3), penkias (Planas 5) ar visiškai visas kanalų grupes (Planas Visi) ir jas nemokamai keisti kiekvieną mėnesį. Pasirašius 24 mėn. sutartį Planas 1 kainuos 14,90 Eur/mėn, Planas 2 – 19,90 Eur/mėn., Planas 3 – 23,90 Eur/mėn., Planas 5 – 29,90 Eur/mėn., o Planas Visi – 34,90 Eur/mėn.

Kartu su naujaisiais planais klientai papildomai gaus interneto prieigą (Planai 1-2-3 – iki 300 MB/s; su likusiais planais – iki 600 MB/s) bei išmanios TV privalumus – TV įrašus, videoteką, karaoke ir kitas išmanias funkcijas.

„Nuo šiol klientai TV kanalus galės pasirinkti pagal savo poreikius, matys tik tai ką nori matyti, turės kokybišką turinį bei galės jį laisvai keisti, pasikeitus poreikiams bei gyvenimo būdui. Iki šiol tiek Lietuvoje, tiek kitose Baltijos šalyse TV žiūrovai tokios galimybės neturėjo“, – teigia T. Burovas.

Paslauga „Rinkis ir keisk“ vartotojams bus prieinama nuo trečiadienio.

„Teo“, kuri taip pat teikia skaitmeninės televizijos paslaugas, atstovai nesutinka, kad šis „Cgates“ pasiūlymas yra naujovė.

„Teo“ išmaniosios televizijos žiūrovai jau šešerius matus gali komplektuoti savo mėgstamus kanalus po vieną už 2,5 euro užsisakę „Mano rinkinį“. Iš 33 skirtingų kanalų atsirinkę 6 mėgstamiausius jie turi galimybę nemokamai pagal poreikį juos keisti kitais“, – reagavo į „Cgate“ pasiūlymą „Teo“.

Tiesa, mūsų galva, tai kiek kitos pasiūlymas, leidžiantis kaitalioti kanalus grupėje, o ne pačias kanalų grupes. Taigi, galiausiai tik jūs patys nuspręsite, kas labiau atitinka jūsų norus. Svarbu, kad visi bando juos atitikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.