Norvegas nėrė į tualetą gelbėti telefono. Štai kuo tai baigėsi

Kas gali būti blogiau, negu į viešojo tualeto unitazą netyčia įmesti telefoną? Dvidešimtmetis norvegas Cato Berntsenas Larsenas dabar labai aiškiai gali atsakyti: kai pasišauni padėti draugui tą telefoną ištraukti, neri į unitazo skylę ir ten įstrigęs praleidi beveik dvi valandas.

Jaunasis norvegas, atrodo, net didžiuojasi savo žygiu.<br>„Youtube“ nuotr.
Jaunasis norvegas, atrodo, net didžiuojasi savo žygiu.<br>„Youtube“ nuotr.
Atvykę gelbėtojai tualete išvydo štai tokį vaizdą.<br>Drameno regioninio prišgaisrinės saugos departamento nuotr.
Atvykę gelbėtojai tualete išvydo štai tokį vaizdą.<br>Drameno regioninio prišgaisrinės saugos departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 1, 2016, 1:59 PM, atnaujinta May 14, 2017, 7:27 AM

Jau vėliau ugniagesių vežamas į pirmosios pagalbos skyrių C.Larsenas papasakojo, kad viskas prasidėjo, kai viešajame tualete kalbėdamas telefonu draugas netyčia įmetė jį į unitazo skylę. Dviem vyrams nė nekilo minties susitaikyti su telefono praradimu. Jie aptarė galimybes ir nusprendė, kad tik Cato Larsenas atrodo pakankamai lieknas, kad tilptų į tualeto skylę.

Ilgai neabejojęs išmaniųjų technologijų gerbėjas ir tikras draugas nėrė į unitazą kojomis į priekį ir jau po kelių sekundžių stovėjo milžiniško išmatų bako dugne. Ne, bakas buvo nepilnas. Taip, į išmatas jis susmego iki šlaunų.

„Supanikavau. Nekenčiu mažų patalpų, o ir judėti buvo labai sunku“, – pasakojo leidinio VG žurnalistams itin skoningai pasigražinęs veidą vaikinas.

Jo padėtį dar pablogino tai, kad konkrečiai šis 1990 m. Drameno mieste (Norvegija) įrengtas tualetas nėra prijungtas prie kanalizacijos sistemos – išmatos iš jo bako išsiurbiamos kartą per metus.

„Akivaizdu, jog buvau pakankamai lieknas, kad tilpčiau į vidų, bet per storas, kad išlįsčiau lauk. Sėdėjau įstrigęs viduje daugiau negu valandą. Buvo velniškai šlykštu. Blogiausias dalykas, kurį kada nors patyriau. Ir ten, apačioje, dar buvo gyvulių! Ne, gyvenime daugiau neisiu į tualetą“, – nelabai logiškai, bet labai jausmingai savo potyrius vietos laikraščio „Drammens Tidende“ žurnalistams pasakojo telefono medžiotojas.

„Pagalbos centras skambučio sulaukė 7 val. 58 min. ryto. Skambinusysis pranešė apie viešojo tualeto bake įstrigusį vyrą. Nusiuntėme ugniagesių ekipažą – vyras per kokias 10 min. buvo išlaisvintas. Tiesa, unitazą teko suniokoti, tad tualetas dabar neveikia“, – sakė žurnalistams Vestvikeno pagalbos centro darbuotoja Kristin Rodnes.

Patekęs į medikų rankas Cato buvo nupraustas, išvalyti besispraudžiant patirti nubrozdinimai ir suleisti antibiotikai – apačioje aptikti „gyvuliai“ spėjo apkandžioti įsibrovėlį.

Liūdniausia dalis? Telefono aptikti nepavyko.

Nors, kas prisimena garsiąją nėrimo į unitazą sceną iš filmo „Traukinių žymėjimas“, gali pamanyti, kad jis ten pametė visai ne telefoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.