Bloga diena – šis vyrukas sunaikino pusę „Apple“ parduotuvės!

Būna piktų ir nepatenkintų klientų. Bet ką tau turi padaryti parduotuvėje, kad atėjęs į ją su plieniniu rutuliu metodiškai imtum naikinti brangiausias ten parduodamas prekes?

Vyrukas niokojo telefonus ir kompiuterius.<br>„Youtube“ nuotr.
Vyrukas niokojo telefonus ir kompiuterius.<br>„Youtube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2016, 7:52 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:05 PM

Telefonu filmuotame klipe matyti, kaip jaunas vaikinas su hipsteriška barzda ir „iPhone“ ausinėmis užeina į „Apple“ parduotuvę Prancūzijoje ir metaliniu petankės rutuliu metodiškai imasi naikinti naujausius „iPhone 7“ telefonus.

Akivaizdžiai kažko prisivalgęs vaikinas ramiai eina pro lentynas ir stebimas kitų lankytoju po vieną išima telefonus iš laikiklių, deda ant stalo ir vožia per ekraną metaliniu rutuliu. Taip apėjęs keletą lentynų ima kažką postringauti kitiems lankytojams ir ramiai tęsia „darbą“, kol galiausiai labai įniršę darbuotojai jį sulaiko.

Net sulaikytas jis lyg robotas veržiasi į parduotuvę, matyt, tęsti savo darbo. Vėliau pamėgina pabėgti, pagautas lyg ir bando peštis, tačiau tai jau nesvarbu.

Nesigilinome, kas jį paskatino tokiam aktui, – gal jis luditų judėjimo narys, gal tiesiog įniršo, kad nebėra kur kišti mėgstamų, nuolat rankose glamžomų ausinių, gal labai norėjo telefono, tačiau išsiblaivęs ir gavęs sąskaitą už sunaikintus telefonus greičiausiai gyvenime daugiau nesilies prie petankės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.